Sony: νέες τηλεοράσεις, super δώρο!

Το πληρέστερο οικιακό σύστημα διασκέδασης, το PlayStation3, δωρεάν με πολλά μοντέλα

Σύνηθες είναι, προφανώς, οι κατασκευαστές τηλεοράσεων να κάνουν διάφορες προσφορές με την άφιξη των νέων τους μοντέλων στην αγορά, όμως σπάνια αυτές έχουν τόσο μεγάλη πρακτική αξία όσο αυτή που προωθείται αυτές τις μέρες από τη Sony. H ιαπωνική εταιρεία διαθέτει τις καινούργιες σειρές Bravia HX750 και ΗΧ850, αλλά και την κορυφαία της για φέτος τηλεόραση, την HX920 - και στους καταναλωτές που θα αποκτήσουν ένα από τα προαναφερθέντα μοντέλα, προσφέρει... εντελώς δωρεάν το κατά γενική ομολογία πληρέστερο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης αυτή τη στιγμή: ένα PlayStation3 με σκληρό δίσκο των 160 GB!

Η προσφορά αφορά στα μοντέλα διαγωνίου 40 ιντσών και άνω - ούτως ή άλλως όμως δεν θα αγόραζε κανείς κάτι λιγότερο εν έτει 2012, σωστά; Αξίζει ν' αναφερθεί πως τα μοντέλα της σειράς HX850 συνοδεύονται και από 2 ζευγάρια επαναφορτιζόμενα γυαλιά 3D, ώστε οι κάτοχοί τους να αξιοποιήσουν από την πρώτη μέρα μια σειρά από 3D games που προσφέρει το νέο τους PlayStation3 ή τις διάφορες ταινίες 3D που κυκλοφορούν σε Blu-ray. Οι τυχεροί που θα επενδύσουν σε μία HX920, δε, λαμβάνουν δωρεάν τόσο τα 2 ζευγάρια γυαλιά, όσο και την ειδική κάμερα για βιντεοκλήσεις μέσω Skype.

H προωθητική αυτή ενέργεια της Sony θα διαρκέσει έως και τις 25 Μαΐου, οπότε όσοι φίλοι και φίλες της υψηλής ευκρίνειας και της εικόνας 3D σκέφτονται - και εν όψει Euro και Ολυμπιακών - να αποκτήσουν καινούργια τηλεόραση, σαφώς αξίζει να "κυνηγήσουν" τη συγκεκριμένη προσφορά. Με PlayStation3... δώρο; Εννοείται!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ