Philips WAC3500D

Mini, jukebox και... ασύρματο

Είδος: Άλλα
Τιμή: €0,00

Εταιρία: Philips

Α, όλα κι όλα. Δεν πρόκειται η στήλη να αμφισβητήσει ότι η βέλτιστη λύση για την διαχείριση εκτενούς μουσικής συλλογής είναι και θα είναι πάντοτε ένα κεντρικό αποθηκευτικό σύστημα (από PC... έως!). Αλλά... να. Μερικές φορές, οι απλούστερες λύσεις είναι καταλληλότερες για συγκεκριμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, για ένα και μόνο δωμάτιο, ή έστω για το διπλανό του, τί τοπικό δίκτυο να "στήνει" κανείς τώρα... Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προϊόντα όπως το νέο Wireless Center της Philips θα έχουν πάντα νόημα: δεν είναι μόνο "όλα σε ένα, τακτοποιημένα", είναι και... "εύκολα και γρήγορα"!

Αυτό το σχετικά μικρό σε διαστάσεις ηχοσύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής με όποιο τρόπο βολεύει τον χρήστη σε κάθε δεδομένη στιγμή. Για αρχή, ενσωματώνει σκληρό δίσκο των 80 GB, ώστε να ψηφιοποιήσει μόνο του και να έχει πάντοτε διαθέσιμα περισσότερα από 1000 CD σε πολύ καλή ποιότητα ήχου - αυτό και μόνο, υπερκαλύπτει το σύνολο της μουσικής συλλογής των περισσότερων από μας.

Έπειτα, είναι εξοπλισμένο με δέκτη Wi-Fi, ώστε να μπορεί να αναπαράγει τα μουσικά αρχεία MP3 ή WMA που έχουμε αποθηκευμένα σε υπολογιστές γραφείου ή φορητούς. Στη συνέχεια, συνοδεύεται από ειδικό stand σύνδεσης iPod, ώστε όποιο μουσικό κομμάτι έχουμε αποθηκεύσει σε αυτόν, να είναι επίσης προσβάσιμα. Φυσικά, δέχεται "απλά" μουσικά CD και CD όπου έχουν αποθηκευθεί MP3 ή WMA... και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φέρει και υποδοχή USB, ώστε να ακούσουμε "στα γρήγορα" ένα τραγουδάκι που έχουμε σε ένα USB stick! Αν οι δίσκοι των γραμμοφώνων μπορούσαν να εμπεριέχουν ψηφιακή μουσική, το WAC3500D πιθανώς θα τα αξιοποιούσε και αυτά...

Η Philips διαθέτει μαζί με το συγκεκριμένο σύστημα και λιλιπούτιους δέκτες, στους οποίους αυτό μπορεί να "στείλει" ασύρματα μουσική σε άλλα δωμάτια. Τα 2x40 Watt του δεν είναι κάτι συνταρακτικό, αλλά για το χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί το πιθανότερο είναι να αρκούν (και με το παραπάνω), ενώ ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής του κυμαίνονται στα υψηλά επίπεδα που μπορεί να απαιτεί κανείς από την φημισμένη ολλανδική εταιρεία. Τα σχεδόν 500 ευρώ που ζητά σαφώς δεν είναι λίγα - αλλά με τις επιλογές που προσφέρει, και περισσότερα να ήταν, αφού... "λύνει προβλήματα"!

Βαθμολογία: *****

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ