LG: προσφορά στο πλαίσιο του MundoBasket

Δώρο δεύτερη τηλεόραση με την αγορά μοντέλων Nanocell σε 65, 75 και 86 ίντσες

Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή MundoBasket, επιτέλους ξεκινά - και... η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερες οι τηλεοπτικές ίντσες, τόσο περισσότερο απολαυστικό το θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίοι παίκτες (ανάμεσά τους και αυτοί του δικού μας αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος) στα γήπεδα της Κίνας. Η LG το γνωρίζει, γι' αυτό και στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας αυτές τις ημέρες δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το είδος της μεγάλης τηλεόρασης που θα αποδώσει το θέαμα του MundoBasket υπέροχα, προσφέροντας ως extra κίνητρο και δώρο μία... δεύτερη τηλεόραση!

Πράγματι, από τα τέλη Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου η LG και οι εμπορικοί της συνεργάτες κάνουν με την αγορά συγκεκριμένων μοντέλων τηλεοράσεων της σειράς Nanocell τα παρακάτω δώρα:

- Με την αγορά του μοντέλου SM9000PLA 4Κ (86 ιντσών), δώρο μια τηλεόραση 4Κ (43 ιντσών) και δωρεάν εγκατάστασή τους

- Με την αγορά του μοντέλου SM9000PLA 4Κ (75 ίντσες), δώρο μια τηλεόραση FullHD (43 ιντσών) και δωρεάν εγκατάστασή τους

- Με την αγορά ενός από τα μοντέλα SM9800PLA 4Κ, SM9010PLA 4Κ, SM8600PLA 4Κ και SM8500PLA 4K (όλα στις 65 ίντσες), δώρο μια τηλεόραση HD (32 ιντσών) και δωρεάν εγκατάστασή τους

Η τεχνολογία Nanocell της LG βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα απεικόνισης των τηλεοράσεων τεχνολογίας LED/LCD, χαρίζοντάς τους ευρύτερες γωνίες θέασης, ακριβέστερη απόδοση των χρωμάτων και υψηλή αντίθεση. Τα συγκεκριμένα μοντέλα ενστωματώνουν τον ισχυρότατο επεξεργαστή εικόνας a7 δεύτερης γενιάς, καθώς και το ευφυές υποσύστημα αναγνώρισης φωνής Thinq AI για εντολές τόσο χειρισμού της ίδιας της τηλεόρασης, όσο και (σε ορισμένα μοντέλα) άλλων συσκευών σε περιβάλλον smart home. H προσφορά της LG ισχύει μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων στην αγορά. Μία τηλεόραση για τους μπασκετικούς στο σπίτι και άλλη μία για τους υπόλοιπους, ώστε κανείς τους να μην χάνει αυτό που θέλει να δει...; Μια χαρά μάς ακούγεται!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ