LG: εκτενές υλικό 4Κ για τις τηλεοράσεις της

Μέσα από τη συνεργασία της με την Δικτυακή υπηρεσία Filmbox Live - λεπτομέρειες

Καθώς πλησιάζουμε στα τέλη του 2015 η αλήθεια είναι πως οι τηλεοράσεις υπερυψηλής ευκρίνειας δείχνουν να έχουν πλέον ξεπεράσει όλες σχεδόν τις... παιδικές τους ασθένειες: η ανάλυση εικόνας 4Κ επιτέλους παγίωσε τις προδιαγραφές της, οι τιμές πώλησης των διαφόρων μοντέλων τηλεοράσεων έχουν μειωθεί σε "λογικά" επίπεδα, το υλικό μέσο αποθήκευσης ταινιών που χρειάζονται για να αναδείξουν πλήρως τις αρετές τους, το Ultra HD Blu-ray, είναι καθ' οδόν... στο μεσοδιάστημα, όμως; Η LG προσφέρει "εδώ και τώρα" μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική, αφού με τη δική της προσφορά για τις τηλεοράσεις της δίνει στους κατόχους των συσκευών αυτών πρόσβαση σε αξιόλογο αριθμό ταινιών εικόνας 4Κ.

Πράγματι - η LG Hellas μέσα από τη συνεργασία της με την Δικτυακή υπηρεσία Filmbox Live - δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες κατόχους μεγάλης γκάμας τηλεοράσεων 4Κ της να απολαύσουν υλικό αληθινής υπερυψηλής ευκρίνειας (δημιουργημένο δηλαδή εξ αρχής σε αυτήν την ανάλυση). Η LG διακρίνει για το κοινό της δύο κατηγορίες υπηρεσιών Filmbox: την "LG Cinema 4K", που προσφέρει πολλές γνωστές κινηματογραφικές ταινίες, και την "FunBox 4K", που προσφέρει πληθώρα ντοκιμαντέρ και ταινιών κινουμένων σχεδίων. Η σχετική προσφορά περιλαμβάνει έτσι υλικό για κάθε προτίμηση, από αισθηματικές κομεντί και ταινίες για όλη την οικογένεια, μέχρι ταινίες δράσης και ντοκιμαντέρ.

Η πρόσβαση στο υλικό "Funbox 4K" του FilmBox Live θα είναι ελεύθερη με κάθε αγορά τηλεόρασης LG Super Ultra HD 4K με λειτουργία Smart TV από τις σειρές του 2015, ενώ οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση και στην υπηρεσία LG Cinema 4K για 3 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στην υπηρεσία (η εγγραφή γίνεται από αυτή τη σελίδα). Η προωθητική αυτή ενέργεια της LG περιλαμβάνει κάθε μοντέλο τηλεόρασης από τις σειρές F95, UF85, UF84, UF80, UF77, UF69, UG87, UB98, EC97 και EC98, ενώ παραδείγματα φιλμ σε εικόνα 4Κ που οι εγγεγραμμένοι κάτοχοι των τηλεοράσεων αυτών μπορούν να παρακολουθήσουν (αρχικά δωρεάν) περιλαμβάνουν τα "Breaking the Waves", "Hotel Rwanda", "My Blueberry Nights", "3:10 to Yuma", "Killer Elite", "Revolver" και "Transporter 3".

Για την αναπαραγωγή του υλικού αυτού υπερυψηλής ευκρίνειας η LG ορίζει ως ελάχιστη Δικτυακή ταχύτητα λήψης δεδομένων που θα πρέπει να διαθέτει ο χρήστης τα 8 Μbps, όμως εμείς θα συνιστούσαμε για απολύτως ομαλή προβολή του τα 12 ή 15 Mbps (και ιδανικά σύνδεση VDSL αντί για "απλή" ADSL). Και... καλές θεάσεις!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ