Kλήρωση: Υψηλή ευκρίνεια, ατέλειωτη ψυχαγωγία!

Κέρδισε ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής διασκέδασης από τις Sony Hellas και SPHE Hellas

Στο αθηνόραμαdigital.gr έχουμε εστιάσει, από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας μας, στην ψηφιακή διασκέδαση που μπορεί να απολαύσει και να μοιραστεί κανείς στο σπίτι: ταινίες, μουσική, Internet, games. Ένα καλοστημένο, πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, ικανό να προσφέρει όλα τα παραπάνω, θα ήταν μια αληθινά ανεξάντλητη πηγή διασκέδασης για τον κάτοχό του, σωστά; Πολύ σωστά - και ακριβώς ένα τέτοιο σύστημα έχουμε την ευκαιρία να κληρώσουμε, ως το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικό μας δώρο για φέτος!

Το αθηνόραμαdigital.gr, σε συνεργασία με τη Sony Hellas και τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas, δίνει σε έναν υπερτυχερό ή υπερτυχερή την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο, από κάθε άποψη πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης για το σπίτι. Πιο συγκεκριμένα: ο νικητής ή νικήτρια της συγκεκριμένης κλήρωσης θα λάβει μία τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας 46 ιντσών (Sony Bravia KDL-46V5500), ένα all-in-one home cinema με Blu-ray player, ενισχυτή και πανέμορφα ηχεία διάταξης 5.1 (Sony BDV-E800W), αλλά και ένα καινούργιο μοντέλο Sony PlayStation3, ώστε να απολαμβάνει ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια εικόνας και ήχου, μουσική, πρόσβαση στο Internet, καθώς και πολλά από τα κορυφαία video games της αγοράς σήμερα.

Ως "προίκα" στο μεγάλο αυτό δώρο εξοπλισμού, η Sony Pictures Home Entertainment Hellas και η Sony Hellas προσφέρουν άφθονο ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε δίσκους Blu-ray, ώστε ο τυχερός ή τυχερή να απολαύσει από την πρώτη κιόλας μέρα όλα όσα έχει να προσφέρει η υψηλή ευκρίνεια. Η SPHE Hellas προσφέρει αντίτυπα σε Blu-ray των Angels & Demons, Da Vinci Code, Terminator Salvation, Bruno, Crouching Tiger Hidden Dragon, Wanted, Fast and the Furious 4, Gladiator, Hellboy II και Coraline 3D: ποικιλία θεμάτων, κορυφαίες παραγωγές, οπτικοακουστικά εντυπωσιακές οικιακές εκδοχές ταινιών που έχουν διακριθεί και στο σινεμά. H Sony Hellas, δε, προσφέρει κορυφαία games του PlayStation3, που ποικίλλουν από τα συναρπαστικά Uncharted 2 και Infamous, έως τα περισσότερο "οικογενειακά" Ratchet&Clank και Buzz Παγκόσμιο Κουίζ.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση βρίσκεται ΕΔΩ!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr είναι να μεταβούν σ' αυτήν, να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα αντίστοιχα πεδία και να επιλέξουν "Αποστολή". Υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τις ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ανάμεσα στ' άλλα ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι! Η κλήρωση θα διαρκέσει από τις 30/11/2009 έως και τις 29/12/2009. Ο μεγάλος νικητής ή νικήτρια θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα, ώστε να... αλλάξει χρόνο με το νέο του σύστημα home entertainment. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ