Και στο Facebook, και στο Twitter

Αναζητήστε μας και εκεί, με αποκλειστικά updates

Ένα portal αφιερωμένο στην τεχνολογία και την ηλεκτρονική διασκέδαση στο σπίτι δεν θα μπορούσε να μην έχει παρουσία και στα κοινωνικά δίκτυα του Web... γι' αυτό και σήμερα εγκαινιάζουμε την επίσημη σελίδα του αθηνόραμαdigital.gr στο Facebook, καθώς και το stream του στο Twitter. Για τους φίλους και τις φίλες, δε, που αξιοποιούν την ύλη των αγαπημένων τους Web sites μέσω του συστήματος των RSS feeds, προσθέτουμε την αντίστοιχη επιλογή ώστε να παρακολουθούν ευκολότερα την ειδησεογραφία, το σχολιασμό, τις παρουσιάσεις και τα υπόλοιπα θέματα που δημοσιεύουμε.

Το επίσημο Group του αθηνόραμαdigital.gr στο Facebook βρίσκεται εδώ. Εκεί θα δημοσιεύονται όχι μόνο τα πιο ενδιαφέροντα θέματα του site, αλλά και οι ανακοινώσεις για την έναρξη/λήξη κληρώσεων και την ανάδειξη των νικητών. Από καιρό σε καιρό θα διοργανώνονται ειδικές κληρώσεις στις οποίες έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη του Group στο Facebook, οπότε... ο νοών, νοείτω!

Όσον αφορά στο Twitter stream του αθηνόραμαdigital.gr, αυτό βρίσκεται εδώ. Θα περιλαμβάνει βεβαίως όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο Web site, καθώς και τις ανακοινώσεις για κληρώσεις και νικητές - όμως εκεί θα μοιραζόμαστε και αναφορές από το Web γενικότερα που θεωρούμε σημαντικές, αλλά και τα σχόλιά μας για όσα συμβαίνουν στην αγορά του home entertainment. Οι prive κληρώσεις δεν έχουν νόημα στο Twitter, αλλά κάτι ενδιαφέρον και exclusive θα σκεφτούμε και γι' αυτό!

Για τους φίλους και τις φίλες, τέλος, που χρησιμοποιούν τις ροές πληροφοριών RSS (τα γνωστά feeds), είτε μέσα από Δικτυακές υπηρεσίες συγκεντρώσής τους, είτε με τη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων, είτε με τα live boomarks των σύγχρονων browsers, προσφέρεται πλέον και αυτή η δυνατότητα. Έχουμε δημιουργήσει το συνολικό feed με όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται (είναι αυτό), ένα feed με τις ειδήσεις και τα σχόλια (είναι αυτό) και ένα ακόμη με τις παρουσιάσεις και τα αφιερώματα (είναι αυτό).

Με τα παραπάνω οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr έχουν ακόμη περισσότερους τρόπους πρόσβασης στην ύλη του και συμμετοχής στο σχολιασμό της. Ελπίζουμε να τους αξιοποιήσετε όλους!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ