Epson: νέοι προβολείς 3D

Πέντε διαφορετικές προτάσεις, τρεις διαφορετικές κατηγορίες κόστους

Η Epson μπορεί να είχε συνδέσει περισσότερο το όνομά της με άλλα προϊόντα τα προηγούμενα χρόνια, η παρουσία της ωστόσο στην κατηγορία των προβολέων - οικιακών κι επαγγελματικών - ήταν πάντοτε αξιοπρόσεκτη για μια σειρά από λόγους. Πέρυσι και φέτος, δε, η εταιρεία πραγματοποιεί μία "αντεπίθεση", τρόπον τινά, παρουσιάζοντας προβολείς σε πολλές ζώνες τιμών και υποστηρίζοντας την εικόνα 3D εντονότερα από ποτέ. Στο πλαίσιο αυτό η Epson αποκάλυψε πρόσφατα πέντε νέα μοντέλα, με τα οποία θα πορευτεί εμπορικά το 2012.

Από τις 5 αυτές προτάσεις, οι "ναυαρχίδες" είναι αναμφισβήτητα οι EH-TW9000 και EH-TW9000W: αυτοί προσφέρουν εντυπωσιακά υψηλό δείκτη φωτεινότητας (στο όριο των 2.400 lumen σχεδόν), αλλά και θεωρητικό λόγο αντίθεσης στο 200.000:1. Οι EH-TW5900, EH-TW6000 και EH-TW6000W, από την άλλη πλευρά, ανήκουν στην κατηγορία των προσιτών οικονομικά προβολέων υψηλής ευκρίνειας, υποστηρίζοντας ωστόσο πλήρως την εικόνα 3D, εξίσου υψηλή φωτεινότητα και θεωρητικό λόγο αντίθεσης που αγγίζει το 40,000:1. Η Epson σε όλα τα μοντέλα αξιοποιεί όχι μόνο τεχνικές για την αύξηση της φωτεινότητας κατά τη θέαση περιεχομένου 3D, αλλά και ρυθμούς σάρωσης στα 480 Hz, ώστε η κίνηση της εικόνας να είναι ομαλότερη και να μην κουράζει.

Σε όλους τους προβολείς έχει επιδιωχθεί η ευχρηστία κι ευελιξία στις ρυθμίσεις, οι δύο λευκοί (W) προβολείς προσφέρουν τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, ενώ οι δύο κορυφαίοι προβολείς συνοδεύονται από 2 ζευγάρια γυαλιά (οι ΤW6000 από 1 και ο εισαγωγικός TW5900 από κανένα). Με το περιεχόμενο 3D να έχει αγγίξει, κατά τη γνώμη της Εpson, το επίπεδο του ικανοποιητικού σε ποιότητα και ποικιλία (και να αυξάνεται συνεχώς), οι νέοι προβολείς που προτείνει μπορούν να αξιοποιηθούν περισσότερο από ποτέ. Όσοι πιστοί... αναζητούν άμεσα demo room, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ