Logitech G413 SE και G413 TKL SE: ποιοτικό PC gaming, χωρίς αντίστοιχα μεγάλο κόστος

Τα νέα μηχανικά πληκτρολόγια της εταιρείας ιδανική πρώτη επαφή του ευρύτερου κοινού με την δημοφιλή κατηγορία

Όσο κι αν σκεφτείς, κάτι που να έχουν αγαπήσει κι αγκαλιάσει οι αφοσιωμένοι PC gamers την τελευταία δεκαετία πιο πολύ από τα μηχανικά πληκτρολόγια... δύσκολα θα βρεις! Η αίσθηση της απόλυτης ακρίβειας και της μηδενικής καθυστέρησης που προσφέρουν στις κινήσεις και τις εντολές του παίκτη απλά δεν συγκρίνεται με αυτήν ενός τυπικού πληκτρολογίου - σε βαθμό που, αν παίξει κανείς με μηχανικό πληκτρολόγιο αγαπημένα του games για λίγο, είναι... αδύνατον να επιστρέψει σε "απλό". Το μόνο πρόβλημα: τα ποιοτικά μηχανικά πληκτρολόγια κόστιζαν πάντοτε αρκετά χρήματα, από δύο ή τρεις μέχρι και έξι ή επτά φορές παραπάνω από τα καλά "παραδοσιακά", λόγω των ειδικών διακοπτών στα πλήκτρα τους και της στιβαρής, ανθεκτικότερης κατασκευής τους. Δεν ήταν, με άλλα λόγια, προϊόντα προσβάσιμα σε όλους.

Όλα αυτά όμως... μέχρι χθες, καθώς η Logitech - με δεκαετίες εμπειρίας στην κατασκευή πληκτρολογίων και προϊόντων για PC gamers - με τα νέα G413 SE και G413 TKL SE προσφέρει αυτό που χρειαζόταν η κατηγορία των μηχανικών πληκτρολογίων: δύο ποιοτικές επιλογές με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τις οποίες όμως δεν χρειάζεται ν' αντιμετωπίσει κανείς ως... μεγάλη επένδυση για τον Η/Υ του!

Τα νέα αυτά πληκτρολόγια της Logitech ενσωματώνουν μηχανικούς διακόπτες σε εξαιρετικά ανθεκτικά πλήκτρα PBT που αντέχουν στη φθορά, το ξεθώριασμα και την απώλεια λάμψης. Οι συγκεκριμένοι διακόπτες προσφέρουν απόδοση χωρίς συμβιβασμούς σε όλα τα PC games, καθώς ο χρόνος ενεργοποίησής τους είναι εξαιρετικά χαμηλός και τα "αντανακλαστικά" τους πρακτικά... ακαριαία.

Τα καλύμματα πλήκτρων που αξιοποιούν τα νέα G413 είναι επίσης σχεδιασμένα για να αντέχουν στην πολύωρη, απαιτητική καθημερινή χρήση σε βάθος χρόνου, ενώ ο λευκός υποφωτισμός LED που προσφέρουν καθιστά την χρήση των δύο πληκτρολογίων στο σκοτάδι άνετη κι αποτελεσματική. Τα δύο μοντέλα χαρακτηρίζονται από καλαίσθητο, μινιμάλ σχεδιασμό, κλασικό μαύρο χρώμα, ποιοτική κατασκευή και κράμα αλουμινίου-μαγνησίου στη βάση τους για αυξημένη αντοχή και σταθερότητα.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια Logitech G413 SE και Logitech G413 TKL SE (η έκδοση του πρώτου χωρίς τα αριθμητικά πλήκτρα στα δεξιά) είναι ήδη διαθέσιμα στην χώρα μας σε όλα τα εμπορικά καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €81.99 και €71.99 αντίστοιχα - κόστος απρόσμενα προσιτό τόσο για την κατηγορία στην οποία ανήκουν, όσο και για προϊόντα ενός επώνυμου, έμπειρου κατασκευαστή όπως η Logitech. Με μία μικρή έρευνα αγοράς μπορούν να βρεθούν και σε κατά τι χαμηλότερες τιμές, διευκολύνοντας περαιτέρω την πρώτη επαφή του ευρύτερου κοινού με την κατηγορία αυτή. Τα μηχανικά πληκτρολόγια για gamers, πολυτέλεια; Όχι πια!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ