Τα καλύτερα κινητά με Android

Πλήρη, γρήγορα, στην τσέπη!

Sony Ericsson Xperia Arc



To ολοκαίνουργιο smartphone της SE μοιράζεται πολλά στοιχεία με τα άλλα, κορυφαία αυτή τη στιγμή, κινητά που στηρίζονται στο Android 2.3 - έχει όμως να επιδείξει δικά του, τα οποία προσδίδουν ισχυρότερο multimedia χαρακτήρα στη συγκεκριμένη συσκευή. Η οθόνη του Arc είναι υψηλότερης ανάλυσης από τη συνήθη και οπίσθιου φωτισμού LED, η απόδοση της εικόνας στην οθόνη αυτή βελτιώνεται υποβοηθούμενη από το σύστημα επεξεργασίας Bravia Engine (που συναντάμε στις τηλεοράσεις της Sony), ενώ και η κάμερα υποβοηθάται από το σύστημα Exmor-R των ψηφιακών φωτογραφικών της ιαπωνικής εταιρείας (για καλύτερες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό). Όντας εντυπωσιακά λεπτό και όμορφα σχεδιασμένο, το Arc είναι αληθινός... πειρασμός για τους λάτρεις της φωτογραφίας, της μουσικής και του video!


HTC Desire HD



Δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από την παρέα των κατασκευαστών κορυφαίων Android συσκευών η εταιρεία που έχει στηρίξει τα smartphones από παλιά και... στα δύσκολα! Το Desire HD προσφέρει και αυτό μεγάλη οθόνη διαγωνίου 4.3 ιντσών, πολλή μνήμη κι επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, πολύ καλή κάμερα με δυνατότητα εγγραφής υψηλής ευκρίνειας video, όλων των ειδών τους αισθητήρες και τρόπους σύνδεσης με το Internet, καθώς και ικανοποιητικότατη αυτονομία. Στηρίζεται στην έκδοση 2.2 του Android, υποβοηθάται ωστόσο από το γραφικό περιβάλλον Sense της HTC, που αξιοποιείται από κατάλληλα διαμορφωμένες, δημοφιλείς εφαρμογές για να διευκολύνει σημαντικά το χρήστη. Γρήγορο, πλήρες δυνατοτήτων και προσεγμένης κατασκευής, το Desire HD είναι μία από τις προτάσεις της αγοράς που σίγουρα πρέπει να δει ο επίδοξος κάτοχος κινητού με Android πριν αποφασίσει.


Samsung Nexus S



Για όσους και όσες θέλουν να μπουν στον κόσμο του Android με ένα κινητό Samsung αλλά όχι επενδύοντας τόσα χρήματα όσα ζητά το Galaxy S II, το Nexus S είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή: και αυτό στηριγμένο στην έκδοση 2.3, προσφέρει μικρότερη και όχι AMOLED (παρ' όλα αυτά πολύ καλή) οθόνη, γρήγορο επεξεργαστή, αρκετό αποθηκευτικό χώρο, ποιοτική κάμερα (ικανή να συλλάβει και video σε υψηλή ευκρίνεια) και απόλυτη ευελιξία όσον αφορά στη σύνδεση με κάθε είδους δίκτυα και το Internet. Αν και θεωρούμε το συντελεστή αξίας/κόστους του S II υψηλότερο, για εκείνους κι εκείνες που ίσως ξενίζονται από το σχετικά μεγάλο μέγεθός του, το Nexus S είναι εξαιρετική επιλογή.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ