Nokia, Honor: καλοκαιρινές προσφορές

Εκπτώσεις ή/και συνοδευτικά αξεσουάρ δώρο για συγκεκριμένα smartphones των δύο εταιρειών

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι γεγονός ότι η καταναλωτική διάθεση για τα προϊόντα τεχνολογίας μειώνεται δραστικά για μία σειρά από λόγους - οι κατασκευάστριες, λοιπόν, σε συνεργασία με τα καταστήματα λιανικής φυσιολογικά επιδιώκουν να δελεάσουν το κοινό με διάφορες προσφορές και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Τόσο η Nokia (της οποίας τα κινητά διαχειρίζεται πλέον η HMD) όσο και η Honor "τρέχουν" ήδη τέτοιες προωθητικές ενέργειες οι οποίες αξίζουν αναφοράς.

Συγκεκριμένα: η HMD προσφέρει πολλά από τα smartphones της που προωθεί στην Ελλάδα με έκπτωση της τάξης του 25% ανεξαρτήτως του αρχικού τους κόστους. Στην προωθητική αυτή ενέργεια περιλαμβάνονται τα Nokia 2.1, Nokia 3.1 και 3.1 Plus, Nokia 5.1 Plus, το άρτι αφιχθέν Nokia 4.2 αλλά και το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας αυτήν την στιγμή, το Nokia 9 PureView (το μόνο κινητό στον κόσμο με διάταξη πέντε φακών στην κύρια κάμερά του). Η HMD στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής υπογραμμίζει και ένα από τα πλέον σημαντικά πλεονεκτήματα των κινητών αυτών: το γεγονός ότι υπάγονται στο πρόγραμμα Android One της Google, το οποίο εξασφαλίζει σε αυτά τα μοντέλα εγγυημένες αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος για 2 χρόνια και γρήγορα διαθέσιμες ενημερώσεις ασφαλείας του αμερικανικού κολοσσού για 3 χρόνια.

Η Honor, από την άλλη πλευρά, προωθεί μία προσφορά που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται μεν για ένα καλό εισαγωγικό smartphone, αλλά και για... την φυσική τους κατάσταση. Η εταιρεία προσφέρει το Honor 8A σε μειωμένη τιμή (€159 από €179) και το Honor 8S (στα €139) με δώρο και για τα δύο το πολύ καλό Honor Band 4 Running, το smartband αθλητικού χαρακτήρα που βοηθά στην καταγραφή σημαντικών πληφοροριών κάθε είδους κατά την σωματική εξάσκηση. Το Honor Band 4 Running χαρακτηρίζεται από σχεδιασμό antislip για να παραμένει στην θέση του όσο έντονη κι αν είναι η προπόνηση, είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα, έχει αυτονομία έως 21 ημερών (!) σε κατάσταση αναμονής και απεικονίζει πληροφορίες ευκρινώς χάρις στην οθόνη του τεχνολογίας OLED. Καθόλου, μα καθόλου άσχημος συνδυασμός για τα προσιτά 8A/8S!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ