Νέα κλήρωση ΓΕΡΜΑΝΟΣ: κερδίστε το αθλητικό smartwatch GARMIN Fēnix 3 HR!

Ο ιδανικός σύντροφος στα σπορ και τις υπαίθριες εξορμήσεις, για έναν τυχερό ή τυχερή

Μπορεί το smartwatch ως κατηγορία οι μεγάλες πολυεθνικές της τεχνολογίας να θέλουν να το προωθήσουν ως απαραίτητο συνοδευτικό των... smartphones - ή σαν μικρό αυτόνομο προσωπικό υπολογιστή ενίοτε - όμως η αληθινή του αξία βρίσκεται αλλού: σε έναν μικρότερο αριθμό από συγκεκριμένες λειτουργίες, οι οποίες ανταποκρίνονται άψογα και αξιόπιστα σε συγκεκριμένες χρήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενώ τα Apple Watch ή τα Galaxy Gear αυτού του κόσμου δεν έχουν ακριβώς... καταρρίψει ρεκόρ πωλήσεων, τα αθλητικά smartwatch συνεχίζουν σταθερά να αγοράζονται από όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που ασχολούνται με τα σπορ και διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες.

Η GARMIN έχει μεγάλη εμπειρία στην διάθεση φορητών συσκευών για χρήση "εκεί έξω", απολύτως... φυσιολογικό λοιπόν που προσφέρει και μερικά από τα καλύτερα αθλητικά smartwatch της αγοράς αυτή τη στιγμή - με αντιπροσωπευτικό παράδειγμα τις σειρές Fenix της, που απαρτίζονται από πολλαπλά μοντέλα. Το Fēnix 3 HR είναι από αυτά με τον αρτιότερο εξοπλισμό: καταγράφει απόσταση, ρυθμό, καρδιακή λειτουργία και θερμίδες στις προπονήσεις με τρέξιμο, απλωτές και ταχύτητα στην κολύμβηση, καθώς και ύψος πτώσεων και διαδρομές στο σκι. Ενσωματώνει αισθητήρες υψομέτρου και βαρομέτρου, καθώς και ηλεκτρονική πυξίδα ακριβείας (GPS) με καταγραφή διαδρομών. Είναι, με άλλα λόγια, ο ιδανικός σύντροφος για όσους εξασκούνται τακτικά ή για όσους κάνουν συχνές εξορμήσεις στο βουνό ή τη θάλασσα. Περισσότερες λεπτομέριες για το GARMIN Fenix 3 HR μπορεί να δει κανείς σε αυτήν την σελίδα.

Αυτό το smartwatch, αξίας €469, έχει την ευκαιρία ένας τυχερός φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει μέσα από την κλήρωση που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στην σελίδα μας στο Facebook ή την αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

To GARMIN Fēnix 3 HR μπορεί, φυσικά, να βρει ήδη κανείς και στα ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα οποία προσφέρουν στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία hi-tech προϊόντων και gadgets. Από drones και action cameras μέχρι Smart TV και συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, η γκάμα των προτάσεων που μπορεί να βρει κανείς σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να διευκολύνει τη ζωή του ή/και να την κάνει περισσότερο διασκεδαστική, είναι πολύ μεγάλη.

Η κλήρωση των ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Αθηνόραμα Digital για το GARMIN Fēnix 3 HR θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 12/3. O νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 13/3. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ