Νέα κλήρωση COSMOTE: Κερδίστε ένα Asus Zenfone 3 Deluxe

Το πρώτο κινητό στην ελληνική αγορά με Δικτυακή πρόσβαση έως 500 Mbps, για έναν τυχερό ή τυχερή

Με τους κατόχους smartphones να τα χρησιμοποιούν για όλο και περισσότερα πράγματα "εν κινήσει", η πρόσβαση στο Internet μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας γίνεται ολοένα και σημαντικότερη - και η COSMOTE, μετά από πρόσφατη σχετική αναβάθμιση του δικού της δικτύου, προσφέρει την ταχύτερη τέτοια πρόσβαση στην ελληνική αγορά. Με ρυθμούς ούτε 100, ούτε 200, ούτε 300, αλλά έως και 500 (!) Mbps μπορεί πλέον κανείς να λαμβάνει δεδομένα μέσω του συγκεκριμένου παρόχου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές, με βαθμιαία επέκταση σε όλη τη χώρα. Μετάφραση σε πρακτικούς όρους: ένα αρχείο των 5GB "κατεβαίνει" σε ενάμισι λεπτό και 150 τραγούδια των 8 MB σε... λιγότερο από μισό λεπτό!

Εννοείται πως με ταχύτητες σύνδεσης αυτού του επιπέδου όλα γίνονται ευκολότερα: η παρακολούθηση Δικτυακού video (streaming) από οποιαδήποτε πηγή και σε υψηλή ευκρίνεια, οι βιντεοκλήσεις (και με πολλαπλούς συνομιλητές) οπουδήποτε στον κόσμο, η δημοσίευση υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών σε κοινωνικά δίκτυα ή η αποστολή τους σε υπηρεσίες Δικτυακής αποθήκευσης, καθώς και η "απευθείας μετάδοση" εικόνας και ήχου σε πραγματικό χρόνο (live video). Για για να αξιοποιήσει, βεβαίως, κανείς αυτές τις απίθανες ταχύτητες σύνδεσης θα πρέπει το smartphone του να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο - και το Zenfone 3 Deluxe της Asus είναι ένα από τα λίγα του είδους, όντας συμβατό με δίκτυα 4G+/LTE-A.

Η συσκευή αυτή διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είναι δε - όπως θα περίμενε κανείς - εντυπωσιακή και σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της: στηρίζεται σε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 και 6GB μνήμης λειτουργίας, προσφέρει οθόνη υψηλής ευκρίνειας διαγωνίου 5.7 ιντσών τεχνολογίας SUPER AMOLED, ενσωματώνει 64GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου με κάρτες μνήμης microSD) και φέρει την έκδοση 6 του λειτουργικού Android (πολύ σύντομα αναβαθμίσιμη σε 7). Η κύρια κάμερα του Zenfone 3 Deluxe στηρίζεται σε αισθητήρα των 23 Megapixel (η δευτερεύουσα της πρόσοψης σε αντίστοιχο των 8), η θύρα φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων είναι USB Type-C, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία (μεγέθους 3000 mAh) προσφέρει όχι μόνο μεγάλη αυτονομία, αλλά και την δυνατότητα ταχείας φόρτισης μέσω του συστήματος Quick Charge 3.0.

Αυτό το smartphone, αξίας €699, έχει την ευκαιρία ένας τυχερός φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει μέσα από την κλήρωση που διοργανώνει η COSMOTE. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Η κλήρωση της COSMOTE και του Αθηνόραμα Digital για το Asus Zenfone 3 Deluxe θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 5/2. O νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 6/2. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ