Κλήρωση COSMOTE για ένα Asus Zenfone 3 Deluxe: ο νικητής

Ποιός κέρδισε το smartphone με την ταχύτερη πρόσβαση στο mobile Internet;

Είναι γενικώς... παρατηρημένο πως στις κληρώσεις μας ως δημοφιλέστερα δώρα έχουν αναδειχθεί μακράν τα smartphones και τα PlayStation - και η πιο πρόσφατη τέτοια κλήρωση, σε συνεργασία με την COSMOTE για ένα Asus Zenfone 3 Deluxe, ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουμε διοργανώσει τον τελευταίο καιρό. Ευχαριστούμε για πολλοστή φορά όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital για τη δυναμική συμμετοχή τους και, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις...

...το πρώτο κινητό της ελληνικής αγοράς με πρόσβαση στο internet σε ρυθμούς έως και 500 Mbps κερδίζει ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης - τα συγχαρητήριά μας!

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε την COSMOTE που συνεργάστηκε μαζί μας για την συγκεκριμένη κλήρωση, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος. Ο νικητής παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή του δώρου του. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη... που δεν αργεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ