Honor: με νέο όραμα και νέα προϊόντα

Αυτόνομη πλέον λειτουργία και φιλόδοξα πλάνα για το 2021 σε πολλαπλές κατηγορίες

Νέα χρονιά, νέα κατεύθυνση για την Honor, την θυγατρική της Huawei που έχει πια ανεξαρτητοποιηθεί και χαράζει δική της πορεία στον χώρο της τεχνολογίας (χωρίς τις δεσμεύσεις στις οποίες δυστυχώς συνεχίζει να υπόκειται η πρώην "μαμά" εταιρεία). Η Honor διά στόματος του διευθύνοντα συμβούλου της, του George Zhao, διαβεβαίωσε πως αναπτύσσει αυτόνομα τις δραστηριότητές της σε πολλές προϊοντικές κατηγορίες παράλληλα, επιδιώκοντας να καλύψει τις ανάγκες εκατομμυρίων καταναλωτών με έξυπνες λύσεις σε όλα τα πιθανά σενάρια χρήσης.

Το νέο σλόγκαν της Honor, το "Go Beyond", αντιπροσωπεύει αυτόν τον τρόπο σκέψης και ένα όραμα περισσότερο φιλόδοξο από αυτό που είχε ως θυγατρική της Huawei. Ο Zhao υπογράμμισε πως το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας (σχεδόν 8000 σε ολόκληρο τον κόσμο) εργάζεται σε ποσοστό υψηλότερο του 50% στον τομέα της έρευνα και ανάπτυξης για νέα προϊόντα, αλλά και πως η εταιρεία έχει ανεμπόδιστες, ευέλικτες και ήδη σταθερές συνεργασίες με κολοσσούς όπως οι AMD, Intel, MediaTek, Micron, Microsoft, Qualcomm, Samsung, SK Hynix και Sony.

Για το 2021 στόχος της Honor παραμένει μία θέση περίοπτη στην αγορά των smartphones - σκοπεύει να επεκταθεί σε περισσότερες χώρες και στο "παραδοσιακό" εμπόριο πέρα από τις online πωλήσεις - αλλά και βελτίωση της θέσης της στους τομείς των προσωπικών υπολογιστών και των προϊόντων Internet of Things.

To σημαντικότερο από τα πρώτα προϊόντα της για την καινούργια χρονιά δεν είναι άλλο από το Honor View 40 5G, το νεότερο κινητό-ναυαρχίδα της εταιρείας με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και έμφαση στην φωτογραφική χρήση, με περισσότερα ν' ακολουθούν στο δεύτερο τρίμηνο του 2021. Στο πλαίσιο της πρόσφατης CES 2021, δε, ανακοινώθηκε τόσο το Honor Band 6, σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με τους προκατόχους του, όσο και ανανεωμένη - ακόμη ισχυρότερη - έκδοση του Honor MagicBook Pro. Για να δούμε... τί θα δούμε, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ