Εορταστικές κληρώσεις 2016-2017: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κέρδισαν δώρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας από την πρώτη μας κληρωτίδα του νέου χρόνου;

Η περασμένη χρονιά βρίσκεται πλέον μέρες πίσω μας και μια νέα έχει ήδη ξεκινήσει - υπάρχει όμως μία... εκκρεμότητα του 2016 που έχουμε τη χαρά να διευθετήσουμε, δημοσιεύοντας τα ονόματα των νικητών και νικητριών από τις εορταστικές κληρώσεις που διοργανώσαμε με την Sony Interactive Entertainment Europe, την Creative, την Devolo, την TP-Link, την Feelgood, την Tanweer, την Bandai Namco Entertainment και την Electronic Arts. Τριανταέξι ονόματα ανέδειξε η κληρωτίδα και, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, είναι τα παρακάτω:

Το μεγαλύτερο δώρο μας, το "πακέτο" του PlayStation4 με το συνοδευτικό χειριστήριο, την συνδρομή PlayStation Plus και τρία games - προσφορά της Sony Interactive Entertainment - κερδίζει ο Απόστολος Λιάπης.

Από ένα αντίτυπο του Uncharted 4 κερδίζουν οι Εμμανουήλ Αθανασόπουλος (συμμετοχή με e-mail), Μαρία Σεχιώτη, Στέλιος Κουρουπάκης (συμμετοχή με e-mail), Γιώργος Βασιλικός και Μαριάνθη Βλαντή (συμμετοχή με e-mail). Aπό ένα αντίτυπο του The Last Guardian κερδίζουν οι Κώστας Τζαβέλας, Ανθή Μπαλάσκα (συμμετοχή με e-mail), Μαργαρίτα Ψωμά, Κωνσταντίνα Κονιδάρη (συμμετοχή με e-mail) και Δημήτρης Λάζαρης. Από ένα αντίτυπο, άλλωστε, του No Man's Sky κερδίζουν οι Θεόδωρος Μπένος-Πάλμερ (συμμετοχή με e-mail), Μαριλένα Φλουρή, Θωμάη Καλπακίδου (συμμετοχή με e-mail), Ιωάννης Λεπενός και Μαρία Βαρθαλίτη (συμμετοχή με e-mail). Όλα τα προαναφερθέντα είναι, φυσικά, επίσης προσφορά της Sony Interactive Entertainment.

Από ένα αντίτυπο του Sword Art Online για PS4 - προσφορά της Bandai Namco Entertainment - κερδίζουν οι Γιώργος Θυριανός, και Τένια Γλαράκη (συμμετοχή με e-mail). Από ένα αντίτυπο του Dragon Ball Xenoverse 2 για PS4 κερδίζουν οι Νικόλαος Μαυρικάκης και Ευανθία Μακρυπίδη (συμμετοχή με e-mail), ενώ από ένα αντίτυπο του ίδιου τίτλου για Xbox One - επίσης προσφορά της Bandai Namco Entertainment - κερδίζουν οι Ιουλιανός Προμπονάς και Θανάσης Μανδρέκας (συμμετοχή με e-mail). Το αντίτυπο του Battlefield 1 για Xbox One, δε, προσφορά της Electronic Arts Greece, κερδίζει η Κατερίνα Πετροπούλου.

Ένα Creative MUVO 2 κερδίζει η Κατερίνα Σεβαστάκη (συμμετοχή με e-mail), ένα Creative iRoar Go η Έλενα Τσαγκατάκη και ένα Soundblaster Free ο Μιχαήλ Κοκκινόπουλος (συμμετοχή με e-mail), και τα τρία προσφορά βεβαίως της Creative Labs Greece. Από ένα σετ Devolo dLan 550 Wi-Fi, προσφορά της Devolo, κερδίζουν οι Αμαλία Αρμάγου, Νικόλαος Ντούντας (συμμετοχή με e-mail) και Έλενα Τουμπακάρη. Την ασύρματη κάμερα παρακολούθησης εσωτερικών χώρων TP-Link NC250 κερδίζει ο Αθανάσιος Καρδίτσης (συμμετοχή με e-mail), ενώ από μία φορητή μπαταρία κερδίζουν οι Λένια Ξυνόγαλου και Χαρίκλεια Τόλη (συμμετοχή με e-mail), και τα τρία προσφορά της TP-Link.

Τα τρία αντίτυπα της ταινίας Alice Through the Looking Glass σε Blu-Ray/DVD, προσφορά της Feelgood Entertainment, κερδίζουν οι Ειρήνη Τσίπη, Νίκος Φωκάς (συμμετοχή με e-mail) και Ελένη Κοντογιώργη, ενώ το αντίτυπο της τριλογίας The Hobbit, το αντίτυπο του Pan και το αντίτυπο του Blindspot, προσφορά της Tanweer, κερδίζουν οι Ευαγγελία Σταμάτη (συμμετοχή με e-mail), Γιώργος Ζουβελέκης και Χρήστος Καμπίτσης (συμμετοχή με e-mail) αντίστοιχα.

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες που συνεργάστηκαν μαζί μας για τις εορταστικές κληρώσεις του 2016 - την Sony Computer Entertainment, την Creative, την Devolo, την TP-Link, την Feelgood, την Tanweer, την Bandai Namco Entertainment και την Electronic Arts - καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτές. Οι νικητές και οι νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή των δώρων τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μία από τις επόμενες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ