COSMOTE Travel Pass και... χρήση υπηρεσιών κινητής άφοβα σε πάνω από 100 χώρες

Η δημοφιλής υπηρεσία περιαγωγής επεκτείνεται σε περισσότερους προορισμούς για τους ταξιδιώτες

Με τα smartphones να έχουν τόσο σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή όλων, εννοείται πως... ούτε να διανοηθεί πια κανείς μας να κάνει ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμη και μικρής διάρκειας, χωρίς το κινητό του. Αυτό άλλοτε σήμαινε όχι ευκαταφρόνητα έξοδα για την χρήση του εκτός Ελλάδας, ειδικά για την πρόσβαση στο Internet - την οποία επίσης έχουμε ανάγκη για προσωπικούς, για επαγγελματικούς ή... και για τα δύο λόγους. Ευτυχώς τα πράγματα αλλάζουν σταθερά προς το καλύτερο τα τελευταία χρόνια και η COSMOTE με την πρόσφατα αναβαθμισμένη υπηρεσία περιαγωγής COSMOTE Travel Pass επιτρέπει πλέον στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν... χωρίς δισταγμούς ή αβεβαιότητα το smartphone τους σε πιο πολλές χώρες του κόσμου από ποτέ.

Το COSMOTE Travel Pass προσφέρει στους ταξιδιώτες-συνδρομητές της εταιρείας την επιλογή ν' αξιοποιούν τον χρόνο ομιλίας του προγράμματός τους, τον όγκο δεδομένων που έχουν διαθέσιμο με αυτό αλλά και τ' αντίστοιχα SMS, σαν να βρίσκονταν στην Ελλάδα. Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και μία ενιαία ημερήσια χρέωση οι συνδρομητές της εταιρείας (α) καταναλώνουν από τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του προγράμματός τους για εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα ή τοπικές (β) καταναλώνουν από τα δωρεάν ΜΒ του προγράμματός τους για πρόσβαση στο Internet (γ) χρησιμοποιούν τα δωρεάν SMS που έχουν διαθέσιμα κάθε μήνα για την αποστολή μηνυμάτων προς οπιονδήποτε παραλήπτη και βέβαια (δ) δέχονται όλες τις εισερχόμενες κλήσεις δωρεάν.

Η υπηρεσία COSMOTE Travel Pass πριν από λίγες ημέρες επεκτάθηκε σημαντικά και σήμερα μπορεί να αξιοποιηθεί σε όχι λιγότερες από 108 (!) χώρες σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας έτσι τους περισσότερους δημοφιλείς προορισμούς για τον Έλληνα ταξιδιώτη. Για να προσφέρει αυτήν την δυνατότητα η COSMOTE συνεργάζεται πλέον με πιο πολλά από 450 διεθνή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, έτσι ώστε οι συνδρομητές της να έχουν στην διάθεσή τους την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών φωνής, μηνυμάτων και Δικτυακής πρόσβασης που απολαμβάνουν και στην Ελλάδα.

Το κόστος χρήσης της υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass είναι συγκεκριμένο και κατανοητό, για τους συνδρομητές ωστόσο της εταιρείας που θέλουν να έχουν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στο κόστος της χρήσης κινητού στο εξωτερικό - είναι αλήθεια πως... με τα post φωτογραφιών στο Facebook ή στο Instagram δεν είναι δύσκολο να παρασυρθεί κανείς σε υπερχρήση δεδομένων! - διατίθεται από την εταιρεία δωρεάν η υπηρεσία Roaming Data Limit. Αυτή, βάσει των αναγκών του κάθε συνδρομητή, μπορεί να θέσει ανώτατα όρια χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως του εκάστοτε συνεργαζόμενου δικτύου.

Όλα αυτά, φυσικά, μόνο ευχάριστα νέα μπορούν να είναι για τους συνδρομητές COSMOTE αυτόν τον καιρό - που λόγω εορταστικής περιόδου είναι πιθανότερο να ταξιδέψουν σε προορισμούς εκτός συνόρων - αλλά και γενικότερα: με την χρήση του smartphone στο εξωτερικό να αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς (έχουμε διπλασιασμό της κατανάλωσης δεδομένων για πρόσβαση στο Internet κάθε χρόνο τα τελευταία 4 έτη) είναι πολύ πιθανό ότι, σύντομα ή αργότερα, οι περισσότεροι από μας θα χρειαστούν την επιλογή που προσφέρει η υπηρεσία COSMOTE Travel Pass. Ανάμεσα σε 108 χώρες, σχεδόν βέβαιο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ