COSMOTE Neo: κινητή τηλεφωνία, μα όχι όπως την ήξερες

Η πρώτη με εγγραφή, διαχείριση και εξυπηρέτηση αμιγώς ψηφιακά, διαθέσιμη άμεσα

Η COSMOTE φιλοδοξεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στην ελληνική αγορά της κινητής τηλεφωνίας με το "COSMOTE Neo": πρόκειται για την πρώτη εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία κι ευελιξία. H υπηρεσία αυτή στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη, που τα θέλει όλα τώρα, εύκολα, γρήγορα, απλά και ψηφιακά. Το COSMOTE Neo είναι μία πρόταση κινητής που απευθύνεται κυρίως στην "digital" γενιά, αυτήν που έχει μεγαλώσει κάνοντας τα πάντα μέσω Internet, γι' αυτό και όλα όσα αφορούν σε αυτήν την υπηρεσία γίνονται αποκλειστικά μέσω smartphone στο My COSMOTE App.

"Το COSMOTE Neo σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία της χώρας μας. Είναι μια νέα κινητή που απευθύνεται κυρίως στους νέους. Δεν είναι καρτοκινητή, μα ούτε και συμβόλαιο. Αποτελεί το πρώτο προϊόν κινητής που ζει εξ ολοκλήρου στον ψηφιακό κόσμο, όπως ταιριάζει στον καταναλωτή της ψηφιακής εποχής", δήλωσε ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ. "Ό,τι κι αν σχεδιάζουμε, ό,τι κι αν κάνουμε, έχουμε πάντα στο μυαλό μας τα θέλω του πελάτη", συμπλήρωσε. "Με το COSMOTE Neo κάνουμε disrupt τον ίδιο μας τον εαυτό. Επιλέγουμε να αλλάξουμε μόνοι μας, γιατί έχουμε την αλλαγή στο DNA μας".

Η νέα υπηρεσία της COSMOTE δίνει για πρώτη φορά στους χρήστες την δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο της κινητής τηλεφωνίας τους αμιγώς ψηφιακά. Όλα ξεκινούν κι ολοκληρώνονται αποκλειστικά μέσω του My COSMOTE App: με ένα tap στην οθόνη του κινητού τους οι καταναλωτές μπορούν με απλά βήματα να ενεργοποιήσουν το COSMOTE Neo και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους, να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως ακριβώς το επιθυμούν, να το αλλάξουν κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα (data/ομιλία/SMS), να πληρώσουν, ακόμα και να εξυπηρετηθούν σε περίπτωση προβλήματος.

Με αυτόν τον τρόπο το COSMOTE Neo δικαιούται να υποστηρίζει πως είναι η πρώτη 100% digital κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα, καθώς αυτό "ζει" αποκλειστικά στα smartphones των συνδρομητών της. Λειτουργεί, δε, χωρίς καμία δέσμευση και μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή δίχως χρέωση ή "ποινή". Το app του COSMOTE Neo προσφέρει 4 απλούς συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας - με τη τιμή να κυμαίνεται από €20 έως €30 μηνιαίως - ενώ διατίθενται και επιπλέον "πακέτα" (MB/λεπτά ομιλίας/SMS) που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους και με τον ίδιο απλό τρόπο.

Το COSMOTE Neo είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE - οι οποίοι μπορούν να μεταβούν σε αυτό απευθείας μέσα από το My COSMOTE App - καθώς και σε πελάτες άλλων δικτύων (μέσω φορητότητας αριθμού) και φυσικά σε νέους πελάτες. Οι τελευταίοι, μάλιστα, μπορούν να επωφεληθούν και από την γενναιόδωρη προσφορά "γνωριμίας" της COSMOTE, που τούς εξασφαλίζει όγκο δεδομένων της τάξης των 100 GB για 12 μήνες στο πλαίσιο χρήσης του COSMOTE Neo. Οι συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE θα είναι επίσης σε θέση να μεταβούν στην ίδια υπηρεσία σύντομα μέσα από απλή διαδικασία (με προαπαιτούμενη βέβαια την ολοκλήρωση του συμβολαίου τους). Εντυπώσεις σχετικές, σύντομα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ