Τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου πάνε Μαδρίτη

Τα The World's 50 Best Bars θα ανακοινωθούν στην ισπανική πρωτεύουσα στις 22 Οκτωβρίου 2024.

Τα The World's 50 Best Bars πάνε Μαδρίτη

Για την 16η έκδοσή της, η περίφημη λίστα των The World’s 50 Best Bars 2024 θα ανακοινωθεί την 22η ημέρα του ερχόμενου Οκτωβρίου στη Μαδρίτη, επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια στην Ισπανία. Μετά τη Σιγκαπούρη λοιπόν, η ισπανική πρωτεύουσα θα υποδεχθεί για δεύτερη φορά -Βαρκελώνη, το 2022- τον σημαντικό θεσμό στην Ιβηρική. Πρόκειται για την τρίτη συνεχή διοργάνωση εκτός Λονδίνου, που κάποτε αποτελούσε τη σταθερή βάση των The World’s 50 Best Bars.

Το ετήσιο event, κατά πολλούς τα Όσκαρ των μπαρ, ετοιμάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της φετινής τελετής και πάντοτε υπό την προσμονή της νέας κατάταξης για τις καλύτερες μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου.

Η λίστα των The World’s 50 Best Bars 2024 θα προκύψει μετά από ανώνυμη ψηφοφορία, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 650 bartenders, consultants, δημοσιογράφοι και cocktail specialists από κάθε σημείο της Γης.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

O Guillaume de Kadebostany έρχεται στο "Bolivar"

Support acts από τους (A-Z) Dj Spector, Roni Iron, Steph b2b AVA.

11/06/2024

Στο 'Nastro', το νέο aperitivo bar του κέντρου

Στον παρθένο πεζόδρομο της Πολυκλείτου, ένα καινούριο σποτ κάνει ξεκάθαρο και νόστιμο focus στην ιεροτελεστία του aperitivo.

Όσα θα δούμε στο "Bolivar Beach Club" το καλοκαίρι του 2024

Καθώς γιορτάζει δύο δεκαετίες αποτελώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, υπόσχεται τα βράδια του 2024 να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά!

H Γωγώ που όλοι αγαπούν και το 'Υογό tasty bar'

Ένα νέο μπαρ στο Νέο Κόσμο, για φροντισμένα ποτά μετά μεζεδακίου.

Το Tiki Week επιστρέφει στα μπαρ της πόλης

Μουσικές, πάρτι και signature Angostura Tiki Cocktails έως τις 20 Ιουνίου.

Island life και ευ πίνειν: Στα μπαρ των νησιών που θα πιούμε αυτό το καλοκαίρι

Επιτυχημένες ομάδες, projects και πρόσωπα ρίχνουν άγκυρα στα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, φέρνοντας στις αιγαιοπελαγίτικες μπάρες νόστιμα ποτά.