Οι εκρηκτικοί Colyn και Denis Horvat στο "Bolivar"

Δύο σημαντικά ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής έρχονται αυτό το Σάββατο στο Bolivar υποσχόμενοι μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και synths.

Colyn Denis Horvat

To Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου οι "μαέστροι" της ηλεκτρονικής σκηνής Colyn και Denis Horvat έρχονται στο Bolivar Beach Club να μας προσφέρουν μια βραδιά γεμάτη με συγκινητικές μελωδίες και σαγηνευτική ενέργεια. Δύο από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της melodic techno σε μια μοναδική νύχτα γεμάτη μελωδία.

O χαρακτηριστικός ήχος του Colyn εκπέμπει συναισθήματα απογειώνοντας νοσταλγικές αναμνήσεις μέσα από ατελείωτα ύφη και ετεροχρονισμένα synth που "σκάνε" μέσα σε εκστατικά grooves , το καθένα πιο "κολλητικό" από το προηγούμενο. Η τομή στην ήδη εννιάχρονη πορεία του έγινε όταν το γνωστό δίδυμο μουσικών παραγωγών ‘Tale of Us' άρχισε να παίζει συχνά το κομμάτι του "Amor". Όταν ακολούθησε το προτζεκτ "Afterlife", ο Colyn αναγνωρίστηκε ως ένα από τα πιο υποσχόμενα ονόματα των νέων καλλιτεχνών της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Bolivar

Με έδρα τη Δανία, ο Denis Horvat, παρόλο που ξεκίνησε την καριέρα του ως παραγωγός και ντράμερ, γρήγορα καθιερώθηκε τελικά ως dj. Εχοντας ως επιρροή τις μουσικές των Depeche Mode, Billy Idol, Blondie, Kiss και The Prodigy, η αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική δεν άργησε να αρχίσει. Με το rework του στο "Dynasty" των WhoMadeWho, το όνομα του έγινε γνωστό στα μεγαλύτερα club του πλανήτη, ξεχωρίζοντας για τα λεπτομερή κομμάτια του, τους κλιμακώμενους ρυθμούς και την "synthesizer techno" που, όπως λέει, επιλέγει να φτιάχνει.

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας με ένα κλικ στο more.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

22 αθηναϊκά μπαρ για τη σημερινή World Cocktail Day

Η 13η ημέρα του Μαΐου είναι πάντοτε μία καλή αφορμή για να βγούμε και να πιούμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
13/05/2024

H Miss Monique επιστρέφει στο "Bolivar"

H Ουκρανή star της dance electronica συναντά ξανά το αθηναϊκό κοινό στην παραλιακή.

Η Etiquette έχει τη δική της κοσμοθεωρία για τα μπαρ

Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρης Πετρογεωργάκης και Νίκος Σουρμπάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μπάρας, φιλοδοξώντας παράλληλα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των hotel bars στη χώρα.

'Habiba Wine' x 'Mona': Ένα pop up wine bar για το καλοκαίρι

Νέο οινικό σποτ με θέα Ακρόπολη, για λίγες μόλις εβδομάδες.

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.