Τα World’s 50 Best Bars πάνε Σιγκαπούρη

Τα Όσκαρ των μπαρ θα ανακοινωθούν στις 17 Οκτωβρίου στην ασιατική μητρόπολη.

Το μπαρ Jigger & Pony στη Σιγκαπούρη

Ο πιο δημοφιλής θεσμός του κόσμου των μπαρ, The World’s 50 Best Bars, θα συνεχίσει για να στρέφει τα φώτα στο σύμπαν της φιλοξενίας και των cocktails για 15η χρονιά. Φέτος, η σημαντική τελετή θα λάβει χώρα για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης, στις 17 Οκτωβρίου 2023, στην Ασία και τη Σιγκαπούρη. 

Από την Καταλονία στη νοτιοανατολική Ασία 

Η ασιατική μητρόπολη θα είναι εκείνη που το επόμενο φθινόπωρο θα διαδεχθεί την Βαρκελώνη για την ανακοίνωση των βραβεύσεων, καθώς και για μία σειρά events που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του bar & spirits community. Η βασική εκδήλωση για την ανάδειξη των The World’s 50 Best Bars θα φιλοξενηθεί το βράδυ της 17ης ημέρας του Οκτωβρίου στο Pasir Panjang Power Station, ένα εκπληκτικό industrial σημείο στις αποβάθρες της πόλης-κράτους στη νοτιοανατολική Ασία.

Διαβάστε Επίσης

Για τη 15η ετήσια εκδοχή του, ο leading θεσμός θα βγει και πάλι στο δρόμο -για 2η συνεχή φορά εκτός Λονδίνου και για πρώτη εκτός Ευρώπης- με απώτερο σκοπό να αναδείξει τις μητροπόλεις του πίνειν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η παγκόσμια κοινότητα του μπαρ θα συναντηθεί στη Σιγκαπούρη για να αναγνωρίσει αλλά και να γιορτάσει τα επιτεύγματα της περασμένης χρονιάς, να χειροκροτήσει τα νέα ταλέντα και, τελικά, να τιμήσει τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2023.

Μετά την επιτυχία του προγράμματος του 2022, στη Βαρκελώνη, με 85 satellite parties, guest βάρδιες στα πιο γνωστά μπαρ και πολλές ακόμη ενέργειες, ο θεσμός θα συνεχίσει το ίδιο τέμπο. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, με την έναρξη της 50 Best Week, μαζί με το θρυλικό πια Bartenders’ Feast - το βράδυ όπου όλα τα υποψήφια μπαρ συγκεντρώνονται στον ίδιο χώρο, πριν ανακαλύψουν την κατάταξή τους. Την αμέσως επόμενη ημέρα ακολουθεί το main event, με την αυλαία να πέφτει το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου, με το ολοκαίνουριο 50 Best Closing Party Brunch. 

Διαβάστε Επίσης

"Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την κοινότητα των The World's 50 Best Bars στη Σιγκαπούρη, στην πρώτη μας εξόρμηση εκτός Ευρώπης. Μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία για να γιορτάσουμε ακόμη μία υπέροχη χρονιά για τα μπαρ και τους bartenders, σε μια από τις καλύτερες πόλεις του κλάδου στον κόσμο. Ανυπομονούμε να τιμήσουμε τα επιτεύγματα εκείνων που δίνουν πνοή στη σκηνή του μπαρ και να εμπνεύσουμε τους λάτρεις των cocktails να χρησιμοποιήσουν τη λίστα μας ως χάρτη ανακάλυψης για τα καλύτερα σημεία του πλανήτη" δηλώνει σχετικά με το φετινό event και την επιλογή της πόλης ο Mark Sansom, Content Director των The World’s 50 Best Bars.

Η λίστα των The World’s 50 Best Bars 2023 θα προκύψει μετά από ανώνυμη ψηφοφορία, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 650 bartenders, consultants, δημοσιογράφοι και cocktail specialists από κάθε σημείο της Γης.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.