To "Athens Rum & Whisky Festival" επιστρέφει στο κατάλληλο timing

Λίγο πριν τις γιορτές και σε μία festive ατμόσφαιρα, θα γευθείς ξεχωριστά αποστάγματα σε ένα από τα πιο όμορφα νεοκλασικά του αθηναϊκού κέντρου.

Athens Rum & Whisky Festival 2022

Ουίσκι και ρούμι. Ρούμι και ουίσκι. Δύο από τα δημοφιλέστερα αποστάγματα τόσο στην καταναλωτική σφαίρα όσο και στον κόσμο των bartenders μπαίνουν στο μικροσκόπιο της προσοχής των απανταχού spirit lovers της Αθήνας και για δύο μέρες ξεδιπλώνουν τις κατηγορίες, τη βαθιά ιστορία και κληρονομιά τους, τη μοναδικότητα αλλά και τον τρόπο ανάμειξης και απόλαυσής τους, μέσα από ένα πρωτοποριακό φεστιβάλ, που διοργανώνεται για 3η χρονιά. Το "Athens Rum & Whisky Festival" (εισιτήρια εδώ) είναι ξανά εδώ και σε υποδέχεται για δύο ημέρες -την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου- σε ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά της Αθήνας.

Νέος χώρος, μοναδικά spirits και το καθιερωμένο Premium Lounge

Στον αριθμό 36 της λεωφόρου Αμαλίας και ακριβώς απέναντι από το Ζάππειο, στους τρεις ορόφους του ιστορικού κτίσματος με τη μοναδική αισθητική αστικής ελεγκάντσας των αρχών του 20ου αιώνα, θα έχεις τη δυνατότητα να γευθείς δεκάδες κορυφαία παλαιωμένα αποστάγματα, τις κορωνίδες στην κατηγορία του ρουμιού και του ουίσκι. Τι θα συναντήσεις λοιπόν; Το πληρέστατο εκθεσιακό κομμάτι, τα Experience Rooms με τις custom made εμπειρίες, αίθουσες σεμιναρίων και γευσιγνωσιών, σπουδαία μπαρ για να απολαύσεις τα cocktails τους και shop για να πραγματοποιήσεις γιορτινές αγορές.

Ασφαλώς, (και) από τη φετινή διοργάνωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει το καθιερωμένο Premium Lounge για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες - εκεί όπου μεταξύ άλλων θα σερβίρονται premium και super premium ρούμια και ουίσκι. Επιπροσθέτως, όλοι οι κάτοχοι του premium εισιτηρίου, θα μπορούν να πάρουν μέρος στις ειδικές γευσιγνωσίες που θα πραγματοποιήσει το Greek Whisky Association, ειδικά για το "Athens Rum & Whisky Festival", με τις συλλεκτικές εμφιαλώσεις του (περιορισμένος αριθμός σε first come-first serve basis) και να παρακολουθήσουν ένα line up σεμιναρίων και tastings.

Athens Rum & Whisky Festival 3

Παράλληλα, θα διασκεδάσεις με μουσικές γνωστών μουσικών παραγωγών και cocktails από το εμβληματικό "Baba Αu Rum" (νο.20 στη φετινή λίστα των The World's 50 Best Bars), ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο "The Bar Corner" θα φιλοξενηθούν guest βάρδιες (20.00-00.00) από κορυφαία μπαρ της πόλης - τα "Barro Negro", "Line", "The Clumsies" και "The Bar in Front of the Bar".

Athens Rum & Whisky Festival 1

Athens Rum & Whisky Festival 2

Το "Athens Rum & Whisky Festival" διοργανώνεται από το "Baba Au Rum" και την ελληνική ομάδα του Difford’s Guide ("Best Cocktail Writing Publication in the World”). Μέσα από τις πολλές του δράσεις παρακινεί κοινό και επαγγελματίες να εντρυφήσουν επιπλέον στις αγαπημένες κατηγορίες αποσταγμάτων, με έναν τρόπο σύγχρονο, πρωτοπόρο και fun.


Info

Amalias 36: Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 36, Σύνταγμα

Παρασκευή 9 (16.00-24.00) και Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (από τις 15.30).

Εισιτήρια: Μονοήμερο γενικής εισόδου €20/ Μονοήμερο γενικής εισόδου για δύο άτομα €35/ Premium εισιτήριο για μία ημέρα €40/ Premium εισιτήριο για μία ημέρα, δύο ατόμων €65. - Κλείσε τώρα μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
20/04/2024

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".