Θρυλικά μπαρ του κόσμου σερβίρουν στην Πατησίων

Once upon a time in Athens: Έξι από τα πιο μυθικά μπαρ του πλανήτη θα συναντηθούν σε ένα ακόμη επικό pop up event του "The Clumsies".

Once upon a time in Athens event The Clumsies claridgeshotel

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στην Αθήνα εξελίσσεται μία μπαρ-fiesta, με αφορμή -παράλληλα ή συμπληρωματικά με- το Athens Bar Show. To "The Clumsies", νο.19 στην πιο πρόσφατη λίστα των World's 50 Best Bars, μας έχει κατά καιρούς συνηθίσει σε αξέχαστα pop up events - ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει το Hotel του 2016 ή το Latin America Bar του 2018; Πλέον ήρθε η ώρα για το Once upon a time in Athens

Μπαρ-θρύλοι στην Πατησίων

The Clumsies Legendary Bar event

Αυτή τη φορά, η ομάδα του πιο δημοφιλούς ελληνικού μπαρ συγκεντρώνει στον ίδιο χώρο κάποια από τα μέρη που έχουν αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στη διεθνή σκηνή. Το μοναδικό event θα λάβει χώρα την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Υπατία.

Το μπαρ Σούμανς στο Μόναχο
schumanns.de

To θρυλικό Schumann's του Μονάχου, το Long Bar Singapore, το La Trova Miami, το αθηναϊκό Jazz in Jazz, το βαυαρικό Jahreszeiten και το λονδρέζικο Painter’s Room at Claridge’s έρχονται όχι απλά για να μυήσουν παλιούς και νέους στη μυσταγωγική τους φιλοσοφία αλλά, κυρίως, για να θυμίσουν τι πραγματικά σημαίνει γι' αυτά η αγάπη για τη φιλοξενία. 


Info

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 
Μέγαρο Υπατία (Ηπείρου 2, Αθήνα) 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.