The Clumsies Latin America Bar ή αλλιώς το pop up event της χρονιάς

Τέσσερα από τα καλύτερα bar του κόσμου καταφθάνουν από Λατινική Αμερική και την κάνουν ταράτσα για ένα και μόνο βράδυ κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό...

The Clumsies Latin America Bar ή αλλιώς το pop up event της χρονιάς

Το πολυαναμενόμενο pop up event της χρονιάς από τους «αδέξιους» της Πραξιτέλους επιτέλους έφτασε. Στις 23 Μαΐου η ταράτσα της Ιεράς Οδού στον αριθμό 7-13, που είχε φιλοξενήσει το πρώτο ελληνικό pop up bar palmitas, θα στολιστεί με χρωματιστά λαμπιόνια και εξωτικά φυτά, συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό με φόντο την Ακρόπολη και αέρα Λατινικής Αμερικής.

The Clumsies Latin America Bar ή αλλιώς το pop up event της χρονιάς - εικόνα 1

Η δημιουργική ομάδα του The Clumsies, που μας έχει συνηθίσει σε μοναδικά μπαρίστικα events διεθνούς χαρακτήρα, αυτή την φορά μας συστήνει 4 από τα καλύτερα bar του κόσμου σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Λατινική Αμερική. Θα γνωρίσουμε και θα δοκιμάσουμε συναρπαστικά signature cocktails από τα πιο εξωτικά bar του πλανήτη. Μέσα σε μια βραδιά θα ταξιδέψουμε στο Πουέρτο Ρίκο με το La Factoria (#39 The World’s 50 Best Bars 2017), το αγαπημένο bar του San Juan με τα ευρηματικά cocktails και την high volume ατμόσφαιρα. Θα πάρουμε μοναδική γεύση από το Μεξικό στο Licoreria Limantour (#14 The World’s 50 Best Bars 2017), το πιο πρωτοπόρο σε θέματα mixology bar, όπου η ταλαντούχα ομάδα το κρατάει σταθερά στην λίστα με τα καλύτερα bar του κόσμου.

The Clumsies Latin America Bar ή αλλιώς το pop up event της χρονιάς - εικόνα 2

Επόμενος σταθμός η Αργεντινή στο Floreria Atlantico (#23 The World’s 50 Best Bars 2017), ένα speakeasy bar που αντλεί έμπνευση από διαφορετικούς πολιτισμούς και τους ανακατεύει στο shaker με επιτυχία. Τελευταία αλλά εντυπωσιακή η Βραζιλία με το Guilotina (#73 “New Entry”The World’s Best Bars List), το νέο ανερχόμενο bar που μας σερβίρει πρωτοποριακά cocktails, που φτάνουν στον ουρανίσκο ως απλές και οικείες απολαύσεις.

The Clumsies Latin America Bar ή αλλιώς το pop up event της χρονιάς - εικόνα 3

Για την βραδιά δεν θα χρειαστούμε σίγουρα διαβατήριο μόνο καλή διάθεση. Σημειώστε ότι τα bar αρχίζουν να σερβίρουν από τις 20:00 μέχρι τις 00:00 μόνο για μια βραδιά, τέσσερα δημοφιλή δικά τους cocktail υπό τους ήχους της salsa. Ο ταλαντούχος έλληνας chef και μυητής της περουβιανής κουζίνας Δημήτρης Κατριβέσης, θα απογειώσει τη λάτιν εμπειρία υπογράφοντας ένα τροπικό μενού σχεδιασμένο ειδικά για αυτή τη βραδιά, με γεύσεις από την πόλη προέλευσης του κάθε bar. Για τους λάτρεις των πούρων υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη, θα τυλιχτούν μπροστά τους 300 tailor made πούρα.

i Η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα cocktails και το μενού της βραδιάς θα κοστολογούνται σε μάρκες που θα μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.