afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Nikopolis Hotel Τhessaloniki

Nikopolis Hotel Τhessaloniki Θεσσαλονίκη

Πολυτέλεια και χαλάρωση

Mε εντυπωσιακές πασχαλινές προσφορές και παραδοσιακές γεύσεις σας καλεί το κομψότατο boutique ξενοδοχείο να γιορτάσετε το Πάσχα στις κοσμοπολίτικες εγκαταστάσεις του.

Με εντυπωσιακές πασχαλινές προσφορές σας καλεί το κομψότατο?boutique ξενοδοχείο να γιορτάσετε το Πάσχα στις κοσμοπολίτικες εγκαταστάσεις του. Οι προσφορές προβλέπουν διαμονή σε?superior δωμάτιο για δίκλινη χρήση με € 105/ημέρα (1-19/4) ή πακέτο τουλάχιστον τριήμερης πασχαλινής διαμονής σε superior δωμάτιο για δίκλινη χρήση με € 240 (10-13/4). Το αναστάσιμο­ μενού το βράδυ του Μ. Σαββάτου περιλαμβάνει 4 πιάτα (€ 25/άτομο χωρίς ποτά), ενώ την Κυριακή του Πάσχα παρατίθεται πασχαλινός μπουφές (€ 49/άτομο) με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις συνοδεία ζωντανής μουσικής και μπουφέ κρασιών του Κτήματος Χατζημιχάλη καθώς και χυμό ή αναψυκτικό για τα παιδιά. Τόσο η διαμονή όσο και τα μενού είναι δωρεάν για τα πολύ μικρά παιδιά και σε πολύ ειδικές τιμές για τα μεγαλύτερα (μέχρι 12 ετών).

TIP: Οι πινακίδες στο δρόμο για τη Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή, 17 χλμ. από το ξενοδοχείο, θα μπορούσαν να γράφουν και «Προς την οδό των θαυμάτων», καθώς εδώ βρίσκεται ο τάφος του Γέροντα Παΐσιου, ο οποίος αγιοποιήθηκε στις αρχές του έτους.

Nikopolis Hotel Τhessaloniki Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης , τηλ. 2310401000 , www.hotel-nikopolis.com

Αφετηρία:
Προορισμός: