afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Kokkini Porta Rossa

Kokkini Porta Rossa Ρόδος

Personalized hospitality

Μια ξεχωριστή σελίδα φιλοξενίας γράφεται σε μια από τις πιο ιδιαίτερες γωνιές της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, κοντά στην «Κόκκινη Πύλη».

Μια ξεχωριστή σελίδα φιλοξενίας γράφεται σε μία από τις πιο ιδιαίτερες γωνιές της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, κοντά στην Κόκκινη Πύλη. Το κτίριο χτίστηκε από έναν αγά του νησιού­ το 16ο αιώνα, στη θέση παλιότερης ιπποτικής κατοικίας, στο ισόγειο της οποίας βρισκόταν από το 1475 και το σημερινό εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη. Πιά­νοντας το μίτο της μοναδικής ιστορίας του κτιρίου, το ζευγάρι των ιδιοκτητών το μετέτρεψε σε boutique ξενοδοχείο με απόλυτο σεβασμό σε όσους έζησαν εδώ ανά τους αιώνες. Διακόσμησαν τις πέντε σουίτες με αντίκες και αντικείμενα της συλλογής τους σε ένα σύνολο υψηλής αισθητικής, προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, και στοχεύουν σε μια απολύτως προσωπική φιλοξενία με πολύ καλές υπηρεσίες­. Από το μενού μαξιλαριών μέχρι τις γεύσεις που θα επιλέξουν ειδικά για εσάς με βάση εποχικά προϊόντα και τις γευσιγνωσίες κρασιών, το σκηνικό της φιλοξενίας εδώ είναι απολύτως προσωποποιημένο και άρρηκτα δεμένο με τη συγκινητική ιστορία του χώρου και της γειτονιάς.

TIP: Ιδιαίτερες εικόνες ο Επιτάφιος του Αϊ-Φανούρη, ο οποίος περνάει μέσα από τα στενά της ­μεσαιωνικής πόλης, και τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης.

Kokkini Porta Rossa , Παλιά Πόλη, Ρόδος , τηλ. 2241075114 , www.kokkiniporta.com

Αφετηρία:
Προορισμός: