afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Agapitos Villas & Guesthouses

Agapitos Villas & Guesthouses Πήλιο

Υπέροχη θέα κι eclectic style

Μαγική θέα στη θάλασσα, οργιαστική βλάστηση και σοφιστικέ, σύγχρονο στιλ, με πολλές επιλογές διαμονής κάνουν το «Agapitos Villas & Guesthouses» ξεχωριστή πρόταση στο ανοιξιάτικο Πήλιο.

Μαγική θέα στη θάλασσα, οργιαστική βλάστηση τριγύρω και σοφιστικέ, σύγχρονο στιλ με πολλές επιλογές διαμονής –από πολυτελείς μεζονέτες και σπίτια ιδανικά για οικογένειες μέχρι ρομαντικές σουίτες για δύο και ατμοσφαιρικά δωμάτια– κάνουν το «Agapitos Villas & Guesthouses» ­ξεχωριστή πρόταση στο ανοιξιάτικο Πήλιο. Κοινό σημείο αναφοράς για όλους τους φιλοξενούμενους η γαστρονομία: από το πλούσιο σπιτικό­ πρωινό μέχρι το θαυμάσιο εστιατόριο «El Resto» με τη σύγχρονη ματιά στην ελληνική κουζίνα και την έμπνευση από ονομαστά τοπικά προϊόντα αλλά και το μπαρ, όπου ο Έλληνας κορυφαίος bartender Σταύρος Λαμπρινίδης δημιουργεί μια μεγάλη σειρά από πρωτότυπα cocktails με βάση ελληνικά ποτά. Για το Πάσχα το μενού τροποποιείται ακολουθώντας την ελληνική γαστρονομική παράδοση με μια εκπληκτική­ μαγειρίτσα στο αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου, ενώ την Κυριακή στήνονται σούβλες με αρνάκια, κοκορέτσι και όλα τα καλά στον ειδικό χώρο έξω από το εστιατόριο. Στο site του ξενοδοχείου θα βρείτε ειδικά σχεδιασμένες προσφορές με πακέτα τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια, οι οποίες καλύπτουν κάθε επιθυμία.

TIP: Στο Μούρεσι γίνεται μία από τις ωραιότερες και πιο ατμοσφαιρικές περιφορές Επιταφίου, καθώς η πομπή περνάει μέσα από τα δρομάκια του οικισμού αλλά και από δασώδη μονοπάτια που φωτίζονται μόνο από τα κεριά των πιστών...

Agapitos Villas & Guesthouses , Μούρεσι, Πήλιο , τηλ. 2426031005 , www.pelion-agapitos.com

Αφετηρία:
Προορισμός: