afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Porto Kea Suites

Porto Kea Suites Τζια

Next door luxury

Από τις πιο λαμπερές και καλόγουστες προτάσεις στο νησί, πάνω στην αμμουδιά της Κορησσίας, με ατμοσφαιρική αιγαιοπελαγίτικη αισθητική, φοβερή θαλασσινή θέα, άψογο service και πολύ βολική θέση, αφού απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι.

Aπό τις πιο λαμπερές και καλόγουστες προτάσεις στο νησί –το ξενοδοχείο είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World–, πάνω στην αμμουδιά της Κορησσίας, με ατμοσφαιρική αιγαιοπελαγίτικη αισθητική, φοβερή θαλασσινή θέα, άψογο service και πολύ βολική θέση, αφού απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι­. Εκπληκτικός για φαγητό ή ποτό ο χώρος της πισίνας μέσα­ στους θαυμάσιους κήπους, που γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακός με το βραδινό φωτισμό. Λεπτό γούστο με ιδιαίτερο κλασικό-αποικιακό ντιζάιν στα δωμάτια, στις σουίτες και στα διώροφα μπανγκαλόους, χαλαρωτική μουσική και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο lobby. Ενδιαφέρουσα η πασχαλινή προσφορά, ξεκινάει από € 550 τα δύο άτομα για 3 διανυκτερεύσεις σε σουίτα με πρωινό και περιλαμβάνει αναστάσιμο δείπνο (δωρεάν 2 παιδιά μέχρι 10 ετών).

TIP: Εκτός από το πασίγνωστο και θεαματικό κάψιμο του Ιούδα την Κυριακή του Πάσχα, το απόγευμα του Μ. Σαββάτου το Άγιο Φως φτάνει με ελικόπτερο και γίνεται δεκτό με τιµές αρχηγού κράτους, ενώ με το «Χριστός Ανέστη» εκατοντάδες βεγγαλικά που ρίχνονται από τα σκάφη φωτίζουν τον ουρανό της Κορρησίας.

Porto Kea Suites , Κορησσία, Τζια , τηλ. 2288022870-1 , www.portokea-suites.com

Αφετηρία:
Προορισμός: