afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Αρχοντικό Καλτεζιώτη Μαντινεία

Υψηλή φιλοξενία με προσωπική σφραγίδα

Άκρως ατμοσφαιρική μονάδα στους πρόποδες του ελατοσκέπαστου Μαίναλου, σε υψόμετρο 700 μ. στο χωριό Κάψια, την πύλη της ορεινής Αρκαδίας.

Ακρως ατμοσφαιρική μονάδα στους πρόποδες του ελατοσκέπαστου Μαίναλου, σε υψόμετρο 700 μ. στο χωριό Κάψια, την πύλη της ορεινής Αρκαδίας. Η εξαιρετική θετική ενέργεια του τόπου συνδυάζεται με την απολύτως προσωπική και ζεστή φιλοξενία της οικογένειας­ Καλτεζιώτη, η οποία έχει χτίσει γερή σχέση εμπιστοσύνης με ένα πιστό κοινό που επιστρέφει συστηματικά. επίτευγμα που οφείλεται στις υψηλού επιπέδου παροχές χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αισθητική και την ποιότητα. Έχοντας στην καρδιά του ένα all suites ανακατασκευασμένο παραδοσιακό αρχοντικό του 1860, συμπληρώνεται από το Luχury Boutique Hotel, το σύγχρονο Chalet και τέσσερις αυτόνομες βίλες, ενώ οι οικογένειες θα εκτιμήσουν τον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο με εξειδικευμένο παιδαγωγό. Το παραδοσιακό αρκαδικό Πάσχα ζωντανεύει στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» με πολύ καλά πακέτα που ξεκινούν από € 480/δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνουν πρωινό, αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό τραπέζι – και όλα αυτά μόλις­ μιά­μιση ώρα από την Αθήνα, στον πιο εύκολο και ασφαλή δρόμο της χώρας.

TIP: H πομπή της περιφοράς του Επιταφίου περνάει δίπλα από τον κήπο του ξενοδοχείου και όλες οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας τελούνται στη γειτονική εκκλησία του Αγίου Νικολάου με τη σεπτή επιχρυσωμένη εικόνα της Παναγίας της Ελευθερώτριας.

Αρχοντικό Καλτεζιώτη , Κάψια, Μαντινεία , τηλ. 2710235822-3 , www.kaltezioti.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: