afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

The Westin Resort Costa Navarino / The Romanos, A luxury collection resort

The Westin Resort Costa Navarino / The Romanos, A luxury collection resort Πύλος

Παράδοση revisited

Τα πατροπαράδοτα έθιμα συναντούν τους ήχους του σαξόφωνου και τα προγράμματα για τα παιδιά συνυπάρχουν με τις μοντέρνες μουσικές και τα signature cocktails στο ευφάνταστο πασχαλινό πρόγραμμα των κορυφαίων resorts.

Tα πατροπαράδοτα έθιμα συναντούν τους ήχους του σαξόφωνου και της αρχαίας ελληνικής άρπας, ενώ οι τοπικές παραδοσιακές γεύσεις συνυπάρχουν με μοντέρνα ακούσματα και signature cocktails στο ευφάνταστο –πέρα από τα κλασικά– πασχαλινό πρόγραμμα του «The Westin Resort Costa Navarino» και του «The Romanos Resort». Περίπατοι στη φύση και δίπλα στο κύμα, αναβίωση παραδοσιακών εθίμων όπως το ζύμωμα της λαμπροκουλούρας, αναστάσιμη λειτουργία με χορό πυροτεχνημάτων, ανεβασμένοι ρυθμοί με DJ και live μπάντα την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα συνθέτουν μια πλούσια σε εμπειρίες πρόταση, που βλέπει με σύγχρονο μάτι την παράδοση. Η διαμονή στο «The Westin Resort Costa Navarino» ξεκινάει από € 1.209 σε δίκλινο για 3 διανυκτερεύσεις και από € 1.360 για 4 διανυκτερεύσεις και στο «The Romanos Resort» από € 1.302 για 3 διανυκτερεύσεις και από € 1.480 για 4 διανυκτερεύσεις. Περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ καθημερινά, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, του Μ. Σαββάτου και το κυριακάτικο γεύμα.

TIP: Τις γιορτινές ημέρες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του resort μπορούν να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν δημιουργικά με δραστηριότητες όπως ο στολισμός και η περιφορά του Επιταφίου, το κυνήγι του πασχαλινού αβγού, παραστάσεις θεάτρου σκιών και άλλα πολλά.

The Westin Resort Costa Navarino / The Romanos, A luxury collection resort , Πύλος, Μεσσηνία , τηλ. 2723097000 , www.westincostanavarino.com , www.romanoscostanavarino.com

Αφετηρία:
Προορισμός: