afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Alkyon Resort Hotel & Spa

Alkyon Resort Hotel & Spa Κορινθία

Οικογενειακά και παραδοσιακά

Ζήστε την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας, την Ανάσταση και το γλέντι της Κυριακής του Πάσχα στο γοητευτικό συγκρότημα «Alkyon Resort Hotel & Spa», με την εξαιρετική πασχαλινή προσφορά του ξενοδοχείου για όλη την οικογένεια.

Ζήστε την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας, την Ανάσταση και το γλέντι της Κυριακής του Πάσχα στο γοητευτικό συγκρότημα «Alkyon Resort Hotel & Spa», με την εξαιρετική πασχαλινή προσφορά του ξενοδοχείου για όλη την οικογένεια. Το πακέτο, με τη γνωστή φροντίδα του πολυτελούς resort, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καθημερινό πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, δείπνο σε μπουφέ µε νηστίσιμα και αρτύσιµα εδέσµατα Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή, καλαθάκι µε κουλουράκια και κόκκινα αβγά, αναστάσιμα κεριά και αναστάσιμο δείπνο µε παραδοσιακή μαγειρίτσα. Η Κυριακή του Πάσχα ξεκινάει με ουζοµεζέδες και σούβλισµα των αρνιών στον κήπο και συνεχίζεται με γιορτινό πασχαλινό γεύμα. Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας αλλά και παιδική χαρά, ποδήλατα, πινγκ πονγκ, ποδοσφαιράκι, μπιλιάρδο και Internet games θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Από € 65 το άτομο ανά διανυκτέρευση (ισχύει για 4 διανυκτερεύσεις). Ένα παιδί μέχρι 12 ετών σε δίκλινο μαζί με τους γονείς δωρεάν. Aπογευματινή τρίωρη παιδική απασχόληση (10-12/4).

TIP: Παραδοσιακοί χοροί από χορευτικό συγκρότηµα, γλέντι µε DJ και άφθονο κρασί κατά τη διάρκεια των γευµάτων συμπληρώνουν την πασχαλινή ατμόσφαιρα.

Alkyon Resort Hotel & Spa , Βραχάτι, Κόρινθος , τηλ. 2741052010 , www.alkyonhotel.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: