afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Tinos Beach

Tinos Beach Τήνος

Γιορτές με άρωμα Αιγαίου

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Τήνου, πάνω σε μια υπέροχη παραλία, αναβάθμισε το προφίλ του με μια εξαιρετική ανακαίνιση που εκτός από τα δωμάτια περιέλαβε και ένα ολόλευκο, αεράτο cafe-bar με ρομαντική ατμόσφαιρα.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Τήνου, λίγα μέτρα από το ναό του Ποσειδώνα, πάνω σε μια υπέροχη παραλία, αναβάθμισε το προφίλ του ανακαινίζοντας 20 δωμάτια. Το ολόλευκο, αεράτο cafe-bar με τη ρομαντική ατμόσφαιρα, τα μπανγκαλόους για οικογένειες, οι άνετοι κοινόχρηστοι χώροι, η μεγάλη πισίνα στον κήπο και η ζεστή φιλοξενία φέρνουν το «Tinοs Beach» στην πρώτη γραμμή για μια καλόγουστη διαμονή με όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Πολύ ελκυστικές οι προσφορές για το Πάσχα, με € 284 για 3 νύχτες σε δίκλινο με πλήρη δια­τροφή (ένα παιδί μέχρι 12 ετών δωρεάν) και παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή του Πάσχα στην πισίνα, με σούβλες, μουσική και ρακή Τήνου. Την Πρωτομαγιά?υπάρχει προσφορά με € 84 σε δίκλινο (κατ’ ελάχιστον για 2 διανυκτερεύσεις) με ημιδια­τροφή συν αυτοκίνητο για μία ημέρα.

TIP: Μετά την περιφορά ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου «μπαίνει» στη θάλασσα στην περιοχή Σπιτάλια, ενώ το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, στην τελετή της Αγάπης, στην εκκλησία της Παναγίας διαβάζεται το ευαγγέλιο της Ανάστασης σε διάφορες γλώσσες.

Tinos Beach , Κιόνια, Τήνος , τηλ. 2283022626 , www.tinosbeach.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: