afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Nautica Bay

Nautica Bay Πόρτο Χέλι

Family fun

Η πλεονεκτική του θέση στο κέντρο του κόλπου στο Πόρτο Χέλι και τα θαυμάσια ανακαινισμένα δωμάτια μέσα σε πανέμορφους κήπους κάνουν το «Nautica Bay» ιδανικό προορισμό για τις πασχαλινές διακοπές.

Hπλεονεκτική του θέση στο κέντρο του κόλπου στο Πόρτο Χέλι, μόλις 1.200 μ. από το κέντρο του χωριού, η κοντινή του απόσταση από τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες και το Ναύπλιο αλλά και τα θαυμάσια ανακαινισμένα δωμάτια μέσα σε πανέμορφους κήπους 35 στρ. κάνουν το «Nautica Bay» ιδανικό προορισμό για τις πασχαλινές διακοπές. Ιδιαίτερα φιλικό για οικογένειες, διαθέτει παιδική χαρά, πολλά σπορ και facilities για όλους και η πασχαλινή προσφορά του περιλαμβάνει οικογενειακά δίχωρα δωμάτια (μέχρι 4 άτομα) στην απολύτως value for money τιμή των € 180 ημερησίως με ημιδιατροφή και την Κυριακή του Πάσχα παραδοσιακό γλέντι στην πισίνα με οβελίες και μουσική.

Οι προσφορές συνεχίζονται και την Πρωτομαγιά, οπότε μπορείτε να απολαύσετε τους γαλήνιους χώρους του και τη θάλασσα με € 74 σε δίκλινο με ημιδιατροφή, ενώ με ελάχιστη παραμονή 2 διανυκτερεύσεων κερδίζετε μια εκδρομή στις υπέροχες Σπέτσες το βράδυ του Σαββάτου.

TIP: Στο Πόρτο Χέλι η περιφορά του Επιταφίου γίνεται με κατάνυξη κι επισημότητα σε μια διαδρομή τουλάχιστον μιας ώρας, ενώ η Ανάσταση στο παλιό λιμάνι, στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας, συγκεντρώνει πλήθος πιστών από όλη την Ερμιονίδα.

Nautica Bay 2754051415, Πόρτο Χέλι , www.nauticabayhotel.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: