afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Belvedere Hotel

Belvedere Hotel Μύκονος

Modern Greek glam

Λάμψη, ρομαντισμός, beautiful people και η επιτομή της καλής ζωής συναντιούνται στο iconic ξενοδοχείο, πέντε λεπτά απόσταση με τα πόδια από το παλλόμενο κέντρο της Μυκόνου.

Λάμψη, ρομαντισμός, beautiful people και η επιτομή της καλής ζωής συναντιούνται στο iconic ξενοδοχείο, σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το παλλόμενο κέντρο της Μυκόνου. Λευκό μάρμαρο, πολυτέλεια, ονειρικές βεράντες στα δωμάτια και στις σουίτες που ατενίζουν ειδυλλιακά το γαλάζιο του Αιγαίου και την καρτ­ποσταλική Χώρα. Το εξαιρετικό «Belvedere Restaurant» με επικεφαλής τον Νίκο Ζερβό προτείνει μια κουζίνα κομψήμ που κινείται σε ελληνικά και μεσογειακά νερά, με το πασχαλινό μενού να εστιάζει για το αναστάσιμο δείπνο στη μαγειρίτσα πλαισιωμένη από κοσμοπολίτικες ή καθαρά ελληνικές προτάσεις (κολοκυθάκια γεμιστά με κασέρι Βερμίου, αρνί με κους-κους και αβγολέμονο, μπλίνις από κινόα με καπνιστό σολομό, μοσχαρίσιες εσκαλόπ σε σάλτσα πιπεριού). Την Κυριακή του Πάσχα πρωταγωνιστούν, φυσικά, τα αρνίσια παϊδάκια αλλά και δημιουργίες όπως το φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από μαρμελάδα βερίκοκο, κύμινο και κόλιανδρο.

TIP: Κατάνυξη στο Μοναστήρι του Παλαιοκάστρου στην Άνω Μερά το βράδυ της Ανάστασης, ατμόσφαιρα πανηγυριού με τις υπαίθριες σούβλες στον Γιαλό, στη Χώρα αλλά και στην Άνω Μερά ανήμερα του Πάσχα.

Belvedere Hotel , Χώρα, Μύκονος , τηλ. 2289025122 , www.belvederehotel.com

Αφετηρία:
Προορισμός: