afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Elite City Resort

Elite City Resort Καλαμάτα

Μοντέρνα χαλάρωση

Πάνω στην παραλία, στην καρδιά του Μεσσηνιακού κόλπου, το μοντέρνο, value for money urban resort σας περιμένει για Πάσχα χαλάρωσης με άρωμα παράδοσης σε στιλάτα δωμάτια, σουίτες και πολυτελείς βίλες.

Πάνω στην παραλία, στην καρδιά του Μεσσηνια­κού Κόλπου, το μοντέρνο, value for money urban resort σας περιμένει για Πάσχα χαλάρωσης με άρωμα παράδοσης σε στιλάτα δωμάτια, σουίτες και πολυτελείς βίλες. Οι άνετοι κοινόχρηστοι χώροι, οι καλές παροχές και το υπέροχο αφαιρετικό ντιζάιν του ξενοδοχείου προσφέρουν ένα χαλαρωτικό cocoon για να χαρίσετε στον εαυτό σας και στους δικούς σας την απόδραση που τόσο έχετε ανάγκη, σε απόσταση αναπνοής από τα παραδοσιακά πασχαλινά δρώμενα της ολοένα και πιο ζωντανής και ανανεωμένης Καλαμάτας. Must στέκι που χαρίζει πόντους στο σύνολο, το καινούργιο «Yamas Gastro Bar» έγινε αμέσως talk of the town χάρη στην ελληνική δημιουργική κουζίνα του Στέλιου Μπαρμπέα και τη funky ατμόσφαιρά του. Η Ανάσταση γιορτάζεται με κατάνυξη στο εκκλησάκι του ­ξενοδοχείου και ακολουθεί παραδοσιακό δείπνο και την επομένη γλέντι με σούβλες δίπλα στην πισίνα συνοδεία λαϊκής ­ορχήστρας.

TIP: Μοναδική εμπειρία ο σαϊτοπόλεμος που αναβιώνει κάθε χρόνο ανήμερα της Λαμπρής στην Καλαμάτα, οι ιπποδρομίες του Αγίου Γεωργίου στο γειτονικό Πλατύ και το κάψιμο του Ιούδα σε καΐκι στις Κιτριές.

Elite City Resort Ναυαρίνου 2, Καλαμάτα , τηλ. 2721022434, 2721085303 , www.elite.com.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: