afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Patmos Aktis Suites & Spa

Patmos Aktis Suites & Spa Πάτμος

Μυσταγωγία υψηλού επιπέδου

Ακριβώς πάνω στην αμμουδιά του πανέμορφου όρμου του Γροίκου, λιτό και πολυτελές, το μονάδικο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού, αποπνέει μια μοναδική αίσθηση χαλαρής κομψότητας.

Aκριβώς πάνω στην αμμουδιά του πανέμορφου κόλπου του Γροίκου, λιτό και πολυτελές, το μονάδικο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού αποπνέει μια μοναδική αίσθηση χαλαρής κομψότητας. Σημαντικό ατού το γκουρμέ εστιατόριο «Apocalypsis» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «αθηνόραμα»), με επικεφαλής τον σεφ Δημήτρη Παμπόρη, σας καλωσορίζει στο αναστάσιμο δείπνο με την καθιερωμένη μαγειρίτσα αλλά και με πιάτα που υπηρετούν με δημιουργική μαεστρία τις αρχές της ελληνικότητας, ενώ στον πλούσιο μπουφέ της Λαμπρής κυριαρχούν οι ευφάνταστες σαλάτες και η τεράστια επιλογή από ζεστά εδέσματα – ανάμεσά τους, φυσικά, και το παραδοσιακό αρνάκι σούβλας. Άκρως δελεαστική η πασχαλινή προσφορά, που ξεκινάει από € 796 σε deluxe δίκλινο­ και € 996 σε deluxe τρίκλινο για 5 διανυκτερεύσεις. Ανάμεσα σε άλλα, το πακέτο περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ, το αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου, τον εορταστικό μπουφέ της Κυριακής του Πάσχα και μία χρήση του χαμάμ ή της σάουνας ανά άτομο στο Αnasa Wellness & Spa.

TIP: Στο σεπτό Καστρομονάστηρο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου θα παρακολουθήσετε την ­εντυπωσιακή Τελετή του Νιπτήρος τη Μ. Πέμπτη και τη μεγαλειώδη Ακολουθία της Αγάπης το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

Patmos Aktis Suites & Spa , Γροίκος, Πάτμος , τηλ. 2247032800 , www.patmosaktis.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: