afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Elatos Resort & Health Club

Elatos Resort & Health Club Παρνασσός

Πάσχα στο δικό σας?chalet

Γιορτάστε τη Λαμπρή στο γαλήνιο, καταπράσινο περιβάλλον του «Elatos Resort & Health Club» και στα chalets του με τις προνομιακές τιμές της ειδικής πασχαλινής προσφοράς.

Γιορτάστε τη Λαμπρή στο γαλήνιο, καταπράσινο περιβάλλον του «Elatos Resort & Health Club» εκμεταλλευόμενοι την ειδική πασχαλινή προσφορά του. Ξεκινώντας από € 330/διανυκτέρευση για δύο άτομα, θα απολαύσετε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των ιδιωτικών chalets του με ένα πακέτο που περιλαμβάνει το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το δείπνο του Μ. Σαββάτου με την παραδοσιακή μαγειρίτσα και το εορταστικό τραπέζι της Κυρια­κής του Πάσχα, με οβελία που θα έχει ψηθεί στον καταπράσινο­ περίβολο του συγκροτήματος­. Καθημερινό πλούσιο πρωινό­, ελεύθερη χρήση όλων των εγκαταστάσεων του Club House (πισίνα, γυμναστήριο και παιδότοπος) κι ελκυστικότατες τιμές για τα παιδιά. Η προσφορά ισχύει για ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων. Για 4 ή 5 διανυκτερεύσεις από τις 4/4 κερδίζετε άλλη μία δωρεάν, ενώ από Μ. Δευτέρα έως και Μ. Τετάρτη τα παιδιά μέχρι 16 ετών φιλοξενούνται χωρίς χρέωση.

TIP: Παρακολουθήστε την περιφορά του Επιταφίου και την αναστάσιμη λειτουργία στο πανέμορφο ξύλινο παρεκκλήσι του Αγίου Βασιλείου μέσα στους χώρους του συγκροτήματος.

Elatos Resort & Health Club , Παρνασσός , τηλ. 2234061162-3 , www.elatosresort.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: