afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa

Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa Μάνη

Αυθεντική εμπειρία μανιάτικης φιλοξενίας

Πλήρως ανακαινισμένο, το «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa» προβάλλει μέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου του Οιτύλου στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταϋγέτου.

Πλήρως ανακαινισμένο, το «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa» προβάλλει μέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου­ του Οιτύλου στις βραχώδεις­ νότιες παρυφές του Ταϋγέτου. Δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής, με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, διαχρονική γοητεία και μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου... Μεγάλο ατού το εστιατόριο­ «Ανερούσα», προσφέρει εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου σεφ Χριστόφορου Πέσκια, ενώ στο Ηιόνη Spa ο φιλοξενούμενος θα ανακαλύψει εκπληκτικές θεραπείες προσώπου και σώματος, με αγνά, φρέσκα υλικά, και θα βιώσει την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση. Η άγρια ομορφιά και η μοναδική γοητεία της Μάνης αλλά και η αυθεντική αίσθηση φιλοξενίας κάνουν τις πασχαλινές διακοπές στο «Πέτρα και Φως» αυθεντική ταξιδιωτική εμπειρία.

TIP: Σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο, θα αποφασίσετε σε ποιο από τα υπέροχα χωριά (Λιμένι, Οίτυλο κ.λπ.) θα παρακολουθήσετε την Ανάσταση, αφού ο παπάς της περιοχής κάνει την αναστάσιμη λειτουργία πηγαίνοντας από το ένα στο άλλο.

Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa , Οίτυλο, Μάνη , τηλ. 2733054050 , www.petrafoshotel.com

Αφετηρία:
Προορισμός: