afieroma

Τα ξενοδοχεία του Πάσχα

15 ξενοδοχεία σε αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς από τα νησιά ως τις εξοχές της Ελλάδας και έξυπνα γιορτινά πακέτα για να τα απολαύσετε.

Antzi Studios & Apartments

Antzi Studios & Apartments Αίγινα

Κοντινό και ρομαντικό

Γλυκύτατο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Πέρδικα της Αίγινας, με ρομαντική ατμόσφαιρα και ευρύχωρα στούντιο και δωμάτια, από τα οποία ξεχωρίζουν οι τέσσερις ατμοσφαιρικές πετρόχτιστες σουίτες.

Γλυκύτατο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Πέρδικα της Αίγινας, με ρομαντική ατμόσφαιρα κι ευρύχωρα δωμάτια, από τα οποία ξεχωρίζουν οι τέσσερις ατμοσφαιρικές πετρόχτιστες σουίτες. Η λιτή και καλαίσθητη διακόσμηση σε απαλά χρώματα και η θέα στην όμορφη πισίνα, στον κήπο και στη θάλασσα δημιουργούν γαλήνιο περιβάλλον για ειδυλλιακές πασχαλινές διακοπές. Η προνομιακή του θέση, στο γραφικό παραδοσιακό ψαροχώρι με το χαρακτηριστικό πλακόστρωτο πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα, προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για χαλαρές βόλτες και γευστικές απολαύσεις με ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά. Εδώ βρίσκεται και η διάσημη ψαροταβέρνα «Ο Νώντας», της ίδιας ιδιοκτησίας, για υπέροχα νηστίσιμα τη Μ. Παρασκευή, μαγειρίτσα, ντόπιο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες και κόκκινα αβγά το βράδυ του Μ. Σαββάτου και σουβλιστά εδέσματα την Κυριακή του Πάσχα. Προσφορές για ολόκληρο τον Απρίλιο (πέρα από την περίοδο του Πάσχα) θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

TIP: Θα παρακολουθήσετε τη λειτουργία, την περιφορά του Επιταφίου και την Ανάσταση στο εκκλησάκι του Αγίου Σώστη, πάνω στη μύτη του ακρωτηρίου της Πέρδικας. Γύρω γύρω η θάλασσα, ανθισμένα λιβάδια στις πλαγιές και θαλασσοπούλια για συντροφιά.

Antzi Studios & Apartments , Πέρδικα, Αίγινα , τηλ. 2297061233 , www.antzistudios.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: