Η θεατρική σεζόν τελειώνει σε ένα μήνα!

Η Κυριακή των Βαΐων φέτος «πέφτει» νωρίς (στις 5/4), οπότε ένας μόνο μήνας απομένει για να δείτε τις παραστάσεις που δεν θέλετε να χάσετε αλλά και για να ψηφίσετε τις αγαπημένες σας στη Θεατρομανία του «α».

 
 

Η θεατρική σεζόν τελειώνει σε ένα μήνα!

Δίχως να αποκλείουμε την παράταση κάποιων παραστάσεων μέχρι τα τέλη Μαΐου, καλό είναι να δείτε άμεσα εκείνες που δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε. Κι επειδή εδώ και δεκαεπτά χρόνια δεν νοείται σεζόν χωρίς τη Θεατρομανία της, δηλαδή τα Θεατρικά Βραβεία που δίνει στους καλλιτέχνες του ελληνικού θεάτρου το ίδιο το θεατρόφιλο κοινό του, σας υπενθυμίζουμε πως τώρα είναι η στιγμή να επιβραβεύσετε τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες που ζήσατε από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι σήμερα. Τα βήματα είναι απλά. Πρώτα, αναζητήστε τη φόρμα συμμετοχής σας στη Θεατρομανία στο έντυπο «Αθηνόραμα» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα. Έπειτα, αξιολογείστε την παράσταση, το έργο και τους συντελεστές που σας έκαναν φέτος την πιο ισχυρή εντύπωση (σκηνοθεσία, σκηνικά, μουσική, κοστούμια, φωτισμούς και, βέβαια, ηθοποιούς). Τέλος, εσωκλείστε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας, ούτως ώστε η ψήφος σας να είναι έγκυρη, και στείλτε τη συμπληρωμένη φόρμα στα γραφεία μας. Όταν, το ερχόμενο φθινόπωρο, φτάσει η βραδιά των νικητών, εκτός από τις εκπλήξεις και τις συγκινήσεις για τους βραβευθέντες καλλιτέχνες, θα υπάρχουν εκπλήξεις και συγκινήσεις και για εσάς. Όσοι πάρετε μέρος στη Θεατρομανία, θα διεκδικήσετε, έπειτα από κλήρωση, τα …δικά σας βραβεία: ένα θεατρικό weekend για δύο στο εξωτερικό, δύο θεατρικά weekend για δύο στην Επίδαυρο και 50 theatre free passes των δύο ατόμων για δέκα παραστάσεις της επόμενης σεζον! Περισσότερα στο «Αθηνόραμα» που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 5/3 στα περίπτερα.

Φωτό: Η κατάμεστη αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από την περσινή απονομή των Θεατρικών Βραβείων Κοινού του «α»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.