Με ένα έξτρα χειμωνιάτικο μενουδάκι 12 πιάτων εμπλούτισε τον κατάλογό του το «Τhe Sushi Bar» για το χειμώνα. Τα φύκια wakame και hijiki συνδυάζονται με δημοφιλείς πρώτες ύλες όπως το ginger, τα φασόλια σόγιας, ο τόνος, αλλά και ψάρια που σπάνια τα συναντάμε σε τραπέζια εστιατορίων, όπως η σμέρνα, και δίνουν πιάτα όπως ο «καψαλισμένος τόνος με σουσάμι με γεύση wasabi και μεσογειακή σάλτσα» (Spicy Mediteranian Maguro) ή «μαρινάτη σμέρνα με ρύζι ατμού και αποξηραμένα φύκια wakame» (Anago Kavayki). Οι γευστικές παραλλαγές στα κλασικά πιάτα αλλά και οι νέοι πρωτότυποι συνδυασμοί μας περιμένουν και στα τρία «Τhe Sushi Bar», μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Και σμέρνα στα «Τhe Sushi bar»
Με ένα έξτρα χειμωνιάτικο μενουδάκι 12 πιάτων εμπλούτισε τον κατάλογό του το «Τhe Sushi Bar» για το χειμώνα.