«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Ο συνδυασμός μιας ανοικτής κι ευέλικτης κουζίνας κι ενός άνετου, χαλαρού χώρου με κολεγιακές αισθητικές αναφορές αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλής και το ολοήμερο concept του Γκαζιού, αφού επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι (φωτό), συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του εγκαινιάζοντας μια τρίτη έδρα στo νούμερο 5 της Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα. Στο γευστικό sampling (βλ. σάντουιτς, burgers, πίτσα, γλυκά, καφές και κοκτέιλ) του «Gazi College» έρχονται πλέον να προστεθούν και κάποιες νέες άλλου τύπου επιλογές, όπως λόγου χάρη σολομός τεριγιάκι, ψαρονέφρι on the chips ή ταλιάτα με σος café de Paris, ενώ εκτός από το να πιάσει θέση στη μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία, με φόντο τις ατελείωτες σειρές βιβλίων, μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και το take away ή το delivery.

Γρηγ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα, 2108982723.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.