Στο παλαιοπωλείο Μαρτίνος στρώνεται «Ο μπουφές»

Η νέα έκθεση του παλαιοπωλείου Μαρτίνος που συγκεντρώνει καταξιωμένες αλλά και νεότερες φωνές της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και του ντιζάιν.

Στο παλαιοπωλείο Μαρτίνος στρώνεται «Ο μπουφές»

Η νέα έκθεση του παλαιοπωλείου Μαρτίνος που συγκεντρώνει καταξιωμένες αλλά και νεότερες φωνές της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και του ντιζάιν από 10/4.

Στο παλαιοπωλείο Μαρτίνος στρώνεται «Ο μπουφές» - εικόνα 1

Από το ωμό κυνήγι του προϊστορικού ανθρώπου έως τα δείπνα μοριακής γαστρονομίας, η τροφή έπαιζε πάντα το δικό της κεντρικό ρόλο στη ζωή μας σφραγίζοντας κατά πως λέγεται συμφωνίες, έρωτες αλλά και πολέμους. Για χάρη της λοιπόν στρώνεται «Ο μπουφές», η νέα έκθεση του παλαιοπωλείου Μαρτίνος που συγκεντρώνει καταξιωμένες αλλά και νεότερες φωνές της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και του ντιζάιν (μεταξύ άλλων τους Χάρη Κοντοσφύρη, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Αλέξη Κυριτσόπουλο, Εν Φλω, Γιάννη Θεοδωρόπουλο, Αλίκη Παλάσκα, Λήδα Παπακωνσταντίνου, Poka-Yio, Νίκο Τρανό, we design κ.ά.). Θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, γλυπτά, φωτογραφίες, έπιπλα, σκεύη, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα και κατασκευές που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον «Μπουφέ».

Περισσότερες πληροφορίες

Ο μπουφές

  • Εικαστικά

Καταξιωμένοι και νέοι εικαστικοί και designers μας κάνουν το... τραπέζι με έργα τέχνης, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.