banner
banner
banner
Focus
Άρτα: διαδρομές και γεύσεις μεταξύ βουνού και λιμνοθάλασσας

Άρτα: διαδρομές και γεύσεις μεταξύ βουνού και λιμνοθάλασσας

26/10/2021 Η Άρτα, ένας συνδυασμός μοναδικού φυσικού τοπίου, ιστορίας και γεύσης, είναι μια «αφτιασίδωτη» Ελλάδα που θα σε εντυπωσιάσει σε κάθε βήμα…

Νέα
Τρώμε φρούτα και λαχανικά ευρωπαϊκής προέλευσης

Τρώμε φρούτα και λαχανικά ευρωπαϊκής προέλευσης

21/10/2021 Το πρόγραμμα Mediterranean Combo αποσκοπεί στην προώθηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών ευρωπαϊκής προέλευσης και παρουσιάστηκε στις 11 Οκτωβρίου σε εκδήλωση Τύπου στην Αθήνα.

Νέο
Gastropantry: το ηλεκτρονικό παιδί του «Γαστροδρομίου εν Ολύμπω»

Gastropantry: το ηλεκτρονικό παιδί του «Γαστροδρομίου εν Ολύμπω»

21/10/2021 Με ατού την πολύ ενδιαφέρουσα κάβα του βραβευμένου εστιατορίου του, ο σεφ Ανδρέας Γάβρης δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για όμορφα κρασιά και ψαγμένα τοπικά προϊόντα.

banner
Focus
Peskesi Farm: μια αλλιώτικη γαστρονομική εμπειρία

Peskesi Farm: μια αλλιώτικη γαστρονομική εμπειρία

21/10/2021 Επισκεφτήκαμε το Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο της γαστρονομικής εκδήλωσης «Ηράκλειο, Ημέρες Γατρονομίας 2021» και ζήσαμε από κοντά την ξεχωριστή εμπειρία της Peskesi Farm.

banner
Συνταγές
Φτιάχνουμε εντυπωσιακά κοκτέιλ με υλικά από την κουζίνα μας

Φτιάχνουμε εντυπωσιακά κοκτέιλ με υλικά από την κουζίνα μας

19/10/2021 Δεν χρειάζεται να έχουμε ενημερωμένη κάβα στο σπίτι για να φτιάξουμε κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσουν, με λίγη φαντασία και δημιουργική διάθεση αξιοποιούμε ό,τι περισσεύει από την κουζίνα μας και αντί για τον κάδο, τα ρίχνουμε στο σέικερ!

Focus
Εσύ πόσους ξηρούς καρπούς τρως την ημέρα;

Εσύ πόσους ξηρούς καρπούς τρως την ημέρα;

13/10/2021 Οι ξηροί καρποί είναι πολύτιμοι θησαυροί ενέργειας για το σώμα. Είναι νόστιμοι και εξαιρετικά ευεργετικοί. Ας μάθουμε, λοιπόν, πόσο καλό κάνουν στην υγεία, αλλά και πως μπορούμε να τους ενσωματώσουμε στη διατροφή μας μέσα από νόστιμες συνταγές.

Κριτική
Αναζητώντας την υψηλή γαστρονομία στη Σκιάθο

Αναζητώντας την υψηλή γαστρονομία στη Σκιάθο

11/10/2021 Επισκεφτήκαμε το καταπράσινο νησί των Σποράδων, με στόχο την αναζήτηση του καλού φαγητού και σας μεταφέρουμε τη γευστική εικόνα που μας άφησε.

Νέα
Γιώργος Χατζηγιαννάκης: δύο λόγια για ένα φίλο που έφυγε

Γιώργος Χατζηγιαννάκης: δύο λόγια για ένα φίλο που έφυγε

11/10/2021 Υπάρχουν φορές που τα πολλά λόγια όχι μόνο είναι φτώχεια αλλά και να υποβαθμίζουν την αξία του ανθρώπου και το μέγεθος της απώλειας για το χώρο της δράσης του.

Αφιέρωμα
20 ιδέες για χειροποίητα σχολικά σνακ

20 ιδέες για χειροποίητα σχολικά σνακ

04/10/2021 Το κολατσιό δεν είναι απλά "κάτι για να γεμίσεις το στομάχι". Οφείλουμε να έχει τα απαραίτητα και όχι τα περιττά για τον οργανισμό. Είναι τόσο χρήσιμο όσο και τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας και πρέπει να είναι σωστό…

Εποχικότητα
Τα προϊόντα του φθινοπωρινού Οκτώβρη

Τα προϊόντα του φθινοπωρινού Οκτώβρη

01/10/2021 Νόστιμα, μυρωδάτα και κυρίως εποχιακά λαχανικά, φρούτα αλλά και ψάρια κάνουν την εμφάνιση τους με το πέσιμο των πρώτων φύλλων. Προσπαθούμε να μαγειρεύουμε πάντα ποιοτικά, ελληνικά και με το κάθε προϊόν στη σωστή εποχή που του αρμόζει για να μας δίνει στο μέγιστο τη διατροφική του αξία και φρεσκάδα.

Know How
9 εργαλεία για να φτιάχνεις κοκτέιλ στο σπίτι σαν επαγγελματίας

9 εργαλεία για να φτιάχνεις κοκτέιλ στο σπίτι σαν επαγγελματίας

07/10/2021 Συγκεντρώσαμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται για να ετοιμάσουμε, να σερβίρουμε και να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ποτά στο σπίτι, με εργαλεία που έχουμε ήδη...

Συνταγές
Τρία wine bars με νόστιμα tapas για επανάληψη στο σπίτι

Τρία wine bars με νόστιμα tapas για επανάληψη στο σπίτι

30/09/2021 Τα νέα wine bars της πόλης τροποποιούν το αυστηρό DNA και μεταλλάσσονται σε διασκεδαστικά καθημερινά στέκια τα οποία προσφέρουν με απλοποιημένο και χαλαρό τρόπο εξειδίκευση στο κρασί και ανανέωση στους comfort συνδυασμούς του με παιχνιδιάρικα tapas.

Δοκιμή
17 νέες craft μπύρες που αξίζουν τη δοκιμή

17 νέες craft μπύρες που αξίζουν τη δοκιμή

27/09/2021 Δοκιμάσαμε μερικές από τις καλύτερες ελληνικές craft μπύρες που εμπνεύστηκαν και δημιουργήθηκαν κατά τη μακρά περίοδο της καραντίνας και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι ελληνικές μικροζυθοποιίες επάξια ανεβαίνουν ολοένα στις προτιμήσεις μας.

Focus
Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

Η γεύση της Kayak ανθίζει στο Κέντρο

24/09/2021 Το φινετσάτο της άγγιγμα σε μια καινούρια πιάτσα νοστιμιάς φέρνει η «Kayak», που άνοιξε το νέο της concept store στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, φτιάχνοντας gelato της στιγμής μπροστά στα μάτια μας.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Φαγητό στο Αρχείο Θεμάτων
Φαγητό

Ποτά

banner

Cocktails

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος