Ο κωμικός Harri Soinila για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Athens English Comedy Club

Το μοναδικό αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα υποδέχεται τον Φινλανδό stand up comedian με την παράσταση “Drink like no one is watching”.

Harri Soinila

Στις 26 Απριλίου το Athens English Comedy Club, το μοναδικό αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα υποδέχεται τον Φινλανδό stand up comedian Harri Soinila για πρώτη φορά στην Αθήνα με την παράσταση "Drink like no one is watching”.

Ένας από τους πιο διεθνώς επιτυχημένους Φινλανδούς κωμικούς, ο Harri Soinila έχει κάνει headline spots σε παραστάσεις από το Εδιμβούργο μέχρι την Καζαμπλάνκα και από το Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι το Ταλίν, ενώ έχει εμφανιστεί σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ κωμωδίας όπως τα "Ljubljana’s PANČ”, "Barcelona Comedy Festival”, "Liverpool Comedy Festival”, "Helsinki’s Arctic Laughs” και το λονδρέζικο "East European Comedy Festival”. Έχει επίσης εμφανιστεί στην φινλανδική τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Μάλτας, ενώ εκπροσώπησε τη Φινλανδία στο διαγωνισμό "Laugh Factory’s Funniest Person in the World”. Το 2022 ήταν opening act για τον Καναδό mega star κωμικό Russell Peters, κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Η πρώτη Αγγλόφωνη σόλο παράσταση του Harri μιλάει για το να είσαι Φινλανδός, για το ποτό, και γενικότερα το φινλανδικό ποτό. Κάθε πρόβλημα είναι μια ευκαιρία και έτσι μετατρέπεις ένα πρόβλημα με το ποτό σε ευκαιρία να βγεις για ποτό. Αναφέρει επίσης κάποια πράγματα για σκυλιά και μωρά, και το γιατί τα σκυλιά είναι καλύτερα. Τα λογοπαίγνια και οι παρατηρήσεις του έχουν περιγραφεί ως "σκοτεινό χιούμορ με χρυσή καρδιά” και μερικές φορές και το αντίστροφο.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Πληροφορίες: 6987994689, athensenglishcomedyclub@gmail.com. Το θέατρο είναι προσβάσιμο με αμαξίδιο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.