Επανακυκλοφορεί το graphic novel "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" του Frank Miller

Η επανέκδοση του βιβλίου που άλλαξε τον κόσμο των κόμιξ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis.

Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει

Οι εκδόσεις Anubis ανακοινώνουν την επανακυκλοφορία του θρυλικού graphic novel "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" του Frank Miller. Η επανέκδοση αυτή έρχεται για να προσφέρει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ξανά, ή και για πρώτη φορά, ένα από τα πιο σημαντικά έργα στην ιστορία της ένατης τέχνης.

Το "Batman: The Dark Knight Returns" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1986 και έμελλε να αλλάξει τον κόσμο των κόμιξ, καθορίζοντας τον χαρακτήρα του Batman και επαναπροσδιορίζοντας το είδος του graphic novel. Η σκοτεινή, ατμοσφαιρική αφήγηση και η μοναδική εικονογράφηση του Frank Miller έθεσαν νέα πρότυπα και το έργο αυτό κατέκτησε τις καρδιές των φαν και των κριτικών παγκοσμίως.

Το "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή και εμπορικά επιτυχημένα graphic novels όλων των εποχών. Έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχει επανεκδοθεί αμέτρητες φορές, αποδεικνύοντας τη διαχρονική του αξία και επιρροή.

Ο Frank Miller έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία για το έργο του, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Eisner, που θεωρείται το Όσκαρ των κόμιξ. Το "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" έχει κερδίσει πολυάριθμες βραβεύσεις και αναγνωρίσεις, ανάμεσά τους και τα βραβεία Kirby και Harvey, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στη βιομηχανία των κόμιξ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει οργισμένος στη δράση και αντιμετωπίζει μια νέα γενιά εγκληματιών με τα ίδια βίαια μέσα, όπως αυτοί. Σύντομα θα έχει στο πλευρό του έναν νέο Ρόμπιν -ένα κορίτσι ονόματι Κάρρι Κέλλυ, που αποδεικνύεται το ίδιο πολύτιμη όσο και οι προκάτοχοί της. Θα μπορέσουν άραγε ο Μπάτμαν και η Ρόμπιν να αντιμετωπίσουν την απειλή των πιο φονικών αντιπάλων τους, που ο μακρόχρονος εγκλεισμός τους στη φυλακή τούς έχει οδηγήσει στην παραφροσύνη. Και, το πιο σημαντικό, θα καταφέρει ο κόσμος να βγει αλώβητος από τον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των υπερδυνάμεων ή τη σύγκρουση μεταξύ εκείνων που ήταν κάποτε οι σπουδαιότεροι ήρωες του;

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία και στο e-shop των εκδόσεων Anubis.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"ΜΗΤ(Ε)ΡΑ": Η Χριστίνα Στεφανίδου παρουσιάζει το αιώνιο δίπολο πόθου-μίσους

Η μικρή φόρμα διηγημάτων της Χριστίνας Στεφανίδου είναι ζωντανή, λυρική, πυκνή, κινηματογραφική και οι περισσότερες ιστορίες της εμπνευσμένες και βασισμένες σε αληθινά γεγονότα και πρόσωπα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/06/2024

Δωρέαν ξεναγήσεις στην έκθεση "Before and after science" του ΝΕΟΝ

Τις ξεναγήσεις συντονίζουν η εικαστικός Ίρις Τουλιάτου και η επιμελήτρια Γαλήνη Νόττι.

Ο θρυλικός φωτογράφος Martin Parr έρχεται στην Αθήνα

Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος έρχεται στην πόλη μας με αφορμή μια νέα συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Hyper Hypo.

Μία έκθεση εμπνευσμένη από τους πολιτισμούς του παρελθόντος εγκαινιάζεται στον Πειραιά

Η καλλιτέχνιδα Αφροδίτη Παπαδημητρίου δημιούργησε ένα πρότζεκτ μέσα από την ανάγκη της να εξερευνήσει περαιτέρων την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τους αρχαίους πολιτισμούς.

ΕΜΣΤ: Τι κρατάμε από το 4ο μέρος του αφιερώματος "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;"

Ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και πιο αδύναμες στιγμές στο τελευταίο μέρος του εκθεσιακού κύκλου αφιερωμένου στις γυναίκες, από το οποίο πήραμε μια γεύση λίγο πριν τα αποψινά εγκαίνια.

"Όταν η Τέχνη ενοχλεί": Διήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στην ελευθερία της έκφρασης

Συζητήσεις, προβολή ντοκιμαντέρ και stand-up comedy με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των εορτασμών των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και των 80 χρόνων από την απελευθέρωση της Αθήνας.

"On an island": Μια ανατρεπτική έκθεση του Κωστή Σταφυλάκη στη Λέσβο

Η έκθεση περιλαμβάνει εγκαταστάσεις, γλυπτά, βίντεο και περφόρμανς.