Δωρεάν Εργαστήρια Τέχνης και μία εικαστική έκθεση στην Τήνο

Τα εργαστήρια καλύπτουν τις ηλικιακές ομάδες από 6 έως 12 ετών. Το παιδί θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις καλλιτεχνικές του ικανότητες και να εμπνευστεί από τα ζωγραφικά και γλυπτά έργα του Ανδρέα Ψαράκου.

Εργαστήρια Τέχνης στην Τήνο

Το Arch Studio Art Space διοργανώνει δωρεάν εργαστήρια τέχνης στην Τήνο στις 7,8,9,11 και 12 Αυγούστου, ενώ στις 10 Αυγούστου εγκαινιάζει την έκθεση του Ανδρέα Ψαράκου με τίτλο "Διαδρομές".

Τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί με προσοχή και καλύπτουν τις ηλικιακές ομάδες από 6 έως 12 ετών, διασφαλίζοντας κατάλληλο περιεχόμενο και μια ευχάριστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Οι έμπειροι εκπαιδευτές θα καθοδηγήσουν τα παιδιά προκαλώντας τη φαντασία τους και ενθαρρύνοντας την καλλιτεχνική τους έκφραση. Αυτά τα εργαστήρια προσφέρουν την ευκαιρία για τα παιδιά να ασχοληθούν με διάφορες μορφές τέχνης, όπως ζωγραφική, γλυπτική, κολάζ και μικτές τεχνικές.

Εργαστήρια Τέχνης στην Τήνο

Το παιδί θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις καλλιτεχνικές του ικανότητες και να εμπνευστεί από τα ζωγραφικά και γλυπτά έργα του Ανδρέα Ψαράκου. Από τις 10 Αυγούστου, η έκθεσή του "Διαδρομές" θα βρίσκεται στον χώρο του Arch Studio Art Space.  Η έκθεση, που επιμελήθηκε ο ιστορικός τέχνης-εικαστικός Κωνσταντίνος Κανελόπουλος, θα διαρκέσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2023, παρουσιάζοντας έργα σταθμούς της σαραντάχρονης πορείας του καλλιτέχνη. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση καθημερινά από τις 7.30 - 10 μ.μ.

Εργαστήρια Τέχνης στην Τήνο

Για ραντεβού ιδιωτικής επίσκεψης πέραν του ωραρίου, κατόπιν ραντεβού στον ακόλουθο αριθμό: 6945947547.

Οι θέσεις για τα εργαστήρια είναι περιορισμένες, γι' αυτό υπάρχει η δυνατότητα προεγγραφής στο τηλ: 6982101572 αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την ημέρα που επιθυμεί να συμμετέχει στα εργαστήρια καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Το Athens Digital Arts Festival ανατρέχει σε 20 στιγμές από τα 20 χρόνια πορείας του

Με αφορμή την επετειακή επιστροφή του φεστιβάλ, ο ιδρυτής του Ηλίας Χατζηχριστοδούλου γράφει για τις στιγμές που σημάδεψαν το ADAF αλλά και τον ίδιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
17/05/2024

"Poor Things", Athens Photo Festival και νέες εκθέσεις στο Μουσείο Μπενάκη

Το μουσείο ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα εκθέσεων που θα εγκαινιαστεί τον Ιούνιο.

"Before and After Science": Ο ΝΕΟΝ εκθέτει στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Ο ΝΕΟΝ αναθέτει στην Ίριδα Τουλιάτου την υλοποίηση του Έργου στην Πόλη 2024.

"Η Άγνωστη Νήσος": Σοφία Κυριακού και Λία Πέτρου καλούν το κοινό σ’ έναν υπαρξιακό περίπατο

Οι δύο καλλιτέχνιδες φτιάχνουν έναν ιδιοσυγκρασιακό και ευαίσθητο διάλογο πάνω στις στερεοτυπικές μας αντιλήψεις γύρω από την περιήγηση.

Νύχτα Μουσείων στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας

Εκθέσεις, δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά αλλά και συναυλία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αθήνας, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2024.

Το 20ο Athens Digital Arts Festival είναι γεγονός!

Ξεκινάει σήμερα το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις ψηφιακές τέχνες, κάνοντας μια ψηφιακή επανάσταση μέσα στα Πρώην Δικαστήρια Σανταρόζα και την Πλατεία Δικαιοσύνης.

Συνθέσεις της παραδοσιακής τέχνης "IKEBANA" στην Πινακοθήκη Γκίκα

Η έκθεση παρουσιάζεται με αφορμή το το "2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας-Ελλάδας".