Περιπλανήσεις στην υπαίθρια γλυπτοθήκη του Ψυχικού

Μια κυριακάτικη βόλτα σε ένα πρότυπο πολιτιστικό αστικό πάρκο με σημαντικά εκθέματα σύγχρονης τέχνης.

Υπαίθρια Γλυπτοθήκη

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΚΑΠΑ) του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού και το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου για ενδέκατη συνεχή χρονιά συνεχίζουν το πρόγραμμα μηνιαίων δωρεάν ξεναγήσεων και στις 15 Ιανουαρίου (12 μ.μ) προσκαλούν τους επισκέπτες να επισκεφθούν την Υπαίθρια Γλυπτοθήκη Ψυχικού ώστε να γνωρίσουν από κοντά το έργο του Γιώργου Ζογγολόπουλου μέσα από τα γλυπτά της ομώνυμης Πλατείας.

Υπαίθρια Γλυπτοθήκη

Μια κυριακάτικη βόλτα σε ένα πρότυπο πολιτιστικό αστικό πάρκο με σημαντικά εκθέματα σύγχρονης τέχνης και μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Info: Υπαίθρια Γλυπτοθήκη Ψυχικού – Πλατεία Γιώργου Ζογγολόπουλου, Λεωφόρος Δημοκρατίας, Π. Ψυχικό (δίπλα στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου) | Είσοδος: ελεύθερη, δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Υπαίθρια Γλυπτοθήκη Ψυχικού - Πλατεία Γιώργου Ζογγολόπουλου

Λεωφόρος Δημοκρατίας, Παλαιό Ψυχικό, δίπλα στο ναό του Αγ. Δημητρίου
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Κάπως έτσι συντηρείται η συλλογή του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά

Μάθε πώς συμβαίνει αυτό, μαζί με άλλες δράσεις για το κοινό, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/10/2025

Εγκαινιάζεται σήμερα η νέα έκθεση της Εθνικής Γλυπτοθήκης

Η "Φάρμα" επικεντρώνεται σε μία λιγότερη συχνή θεματική της γλυπτικής.

Η επόμενη μέρα του Πειραιά χωράει πολύ τέχνη (και συζήτηση)

Οι προσκλήσεις για φεστιβάλ (τέχνης, γαστρονομίας, μόδας) στον Πειραιά και τα σχέδια για πολυτελή διαμερίσματα σε παλιές αποθήκες και εργοστάσια πάνε χέρι-χέρι.

Μαθαίνουμε να κεντάμε με έμπνευση τη συλλογή του Ιδρύματος Γουλανδρή

Η παραδοσιακή τέχνη συναντά τη μοντέρνα αισθητική μέσα στο μουσείο.

Μέσα στην "Προμνήμη" της Εύας Γεράκη

Η Γκαλερί Prisma στον Πειραιά θα φιλοξενήσει την πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού που προσκαλεί τον θεατή να ονειρευτεί έναν κόσμο διαφορετικό από τον σημερινό.

Η συγγραφέας της "Ορκισμένης" έρχεται στην Ελλάδα

Η Βουλγάρα συγγραφέας Ρενέ Καραμπάς θα υπογράψει βιβλία και θα μιλήσει για το φύλο και την παράδοση στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

"Ζωομορφισμοί" μέσα σε ένα χώρο τέχνης στο Μοναστηράκι

Η ομαδική έκθεση εγκαινιάζεται την επόμενη εβδομάδα.