Ο Εμμανουήλ Chous επικοινωνεί με την πόλη μέσω μιας design εγκατάστασης

Το πρότζεκτ «Birthday» θα παρουσιαστεί σε έναν από τους χώρους του δημιουργικού γραφείου αρχιτεκτονικής και design KN GROUP.

Εμμανουήλ Chous @Εμμανουήλ Chous

Ο καλλιτέχνης Εμμανουήλ Chous καταλαμβάνει έναν από τους χώρους της KN GROUP, το δημιουργικό γραφείο που εστιάζει στην αρχιτεκτονική και το design. Μέσα σε αυτόν τον χώρο ο Chous παρουσιάζει μία design εγκατάσταση από πρόσφατα, μοναδικά έργα του.

Εμμανουήλ Chous
@Εμμανουήλ Chous

Η έκθεση με τίτλο "Birthday" σηματοδοτεί την επέτειο ενός δημιουργικού "τοκετού" αντικειμένων στοργής και καθημερινής ποίησης. Με κύριο υλικό το μάρμαρο, ο καλλιτέχνης διαμορφώνει μέσω της υλικότητας, της φόρμας και της παράδοξης ισορροπίας μία προσωπική αφήγηση, έναν ευθύ διάλογο με την πόλη και μία πρόσκληση για πειραματισμό σε επίπεδο χρήσης-χρηστικότητας.

Εγκαίνια: 07/5: 6-9 μ.μ.

Info: ισόγειο KN GROUP (Βασιλίσσης Σοφίας 71) | 7 & 8/5 | Ώρες λειτουργίας: 07/5: 2-9 μ.μ, 08/5: 12-2 μ.μ. & 6-9 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"On an island": Μια ανατρεπτική έκθεση του Κωστή Σταφυλάκη στη Λέσβο

Η έκθεση περιλαμβάνει εγκαταστάσεις, γλυπτά, βίντεο και περφόρμανς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/06/2024

"Το τραπέζι ανάμεσα στα κρεβάτια" είναι ένα καλλιτεχνικό πείραμα πάνω στην ιδέα της συλλογικότητας σε μια "άγνωστη" στοά της Αθήνας

Η έκθεση ανοίγει μια υπόθεση εργασίας πάνω στην κατοίκηση και από κοινού χρήση του κατασκευασμένου κόσμου.

To διεθνές πρόγραμμα σύγχρονης τέχνης phenomenon επιστρέφει στην Ανάφη

Το phenomenon 5 θα επιχειρήσει μία ανασκόπηση μέσα από τη διερεύνηση της έννοιας της "επι-στροφής", όχι ως μια αναδρομή σε ένα συγκεκριμένο παρελθόν, αλλά ως μια επιτελεστική πράξη που (ανα)διαμορφώνει την πραγματικότητα.

"Δημοκρατία": Η νέα έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης στρέφει το βλέμμα στην επικαιρότητα

Σε μία κομβική χρονιά, με εκλογές σχεδόν σε όλον τον κόσμο, η ΕΠΜΑΣ παρουσιάζει μία επίκαιρη έκθεση για τις τέχνες, τις κοινωνικές αλλαγές και τη δημοκρατία.

Μοναδικές καλοκαιρινές ξεναγήσεις στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος

Το μουσείο υποδέχεται το καλοκαίρι διοργανώνοντας ειδικές κατευθυνόμενες περιηγήσεις στις εκθέσεις του.

Μια εικαστική εγκατάσταση στο Καλλιμάρμαρο επανεξετάζει τις απαρχές της Ολυμπιακής Φλόγας

Το πρότζεκτ του καλλιτέχνη Olaf Nicolai είναι μια συνεργασία μεταξύ των Galerie EIGEN + ART Leipzig/Berlin, Stiftung Federkiel και Tavros.

"Easternmost End": Πώς είναι να ζεις στο ανατολικότερο σημείο της Ελλάδας;

Η Evana Natalia Tanner παρουσιάζει την πρώτη ατομική της έκθεσης, μέσω της οποίας αφηγείται ιστορίες από τα ταξίδια της στο Καστελόριζο.