Μένουμε Αθήνα, με τη νέα πρωτοβουλία της Mastercard

Μια μοναδική εμπειρία αθηναϊκής απόδρασης με την υπογραφή της Mastercard - υπό την αιγίδα του This is Athens του Δήμου Αθηναίων.

Μένουμε Αθήνα, με τη νέα πρωτοβουλία της Mastercard

Η νέα πρωτοβουλία της Mastercard με τίτλο «Stay in Athens», σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων και την Toposophy (κορυφαίο strategic consulting & marketing agency στον τομέα της ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης προορισμών), έχει ως στόχο να προάγει και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό που επλήγη από την πανδημία.

Με κεντρικό μήνυμα «Stay in Athens» (Μένουμε Αθήνα), η Mastercard έχει σκοπό να προσελκύσει στην Αθήνα τόσο Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες, οι οποίοι θα απολαύσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε 20 κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας και να απολαύσουν τις πολυτελείς υπηρεσίες τους, όπως τα εστιατόρια τους και τις θεραπείες ευεξίας και σπα. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δειπνήσουν σε πολλά ακόμη γνωστά εστιατόρια της πόλης αλλά και να απολαύσουν ειδικά σχεδιασμένα θεματικά city walks, με σκοπό να ανακαλύψουν τις γειτονιές της Αθήνας αλλά και τις κρυφές της ομορφιές και ιστορίες.

«Συνεχίζοντας δυναμικά τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το This Is Athens του Δήμου Αθηναίων, υπογράφοντας ένα μοναδικό project, το "Stay in Athens". Η Αθήνα είναι μία σύγχρονη μητρόπολη, ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός, μέσα από το Stay in Athens μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε και να προβάλλουμε την πόλη μας. Παράλληλα, πιστοί στη δέσμευσή μας για προσφορά ανεκτίμητων εμπειριών στους κατόχους καρτών Mastercard, τους δίνουμε την ευκαιρία να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία της Αθηναϊκής φιλοξενίας» δήλωσε η Άσπα Παλημέρη (Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα) για το «Stay in Athens» που θα διαρκέσει 8 σαββατοκύριακα (από 2 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου).

Όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν το προνόμιο επιπλέον έκπτωσης 30% σε όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αλλά και στις υπηρεσίες των ξενοδοχείων, αλλά και να απολαύσουν περισσότερες εμπειρίες που θα οργανώνονται καθ’ολη τη διάρκεια του «Stay in Athens».

i Για περισσότερες πληροφορίες: www.stay-in-athens.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

3 νέες υπέροχες εκθέσεις στο ΕΜΣΤ για τον Ιούνιο

South By Southeast, Spotlight και Voices ξεκινούν από αύριο στο Εθνικό Μουσείο Σύχρονης Τέχνης και μας περιμένουν μέχρι αρχές Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/06/2026

Ο Πύργος των Ανέμων στην Πλάκα εμπνέει τον Κωνσταντίνο Μουχταρίδη

Η έκθεση εστιάζει στην εικονογραφική παράδοση αναπαράστασης του τοπίου και της φύσης, όπως αυτή αποδίδεται μέσα από ανθρωπομορφικούς συμβολισμούς.

38η έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι: Ένας θεσμός που συνεχίζεται

Η αγαπημένη Έκθεση Βιβλίου απο τις 19 Ιουνίου εως τις 5 Ιουλίου σάς περιμένει στο πιο ζωντανό σημείο του Πειραιά.

Ο Αλέξανδρος Λάιος "Μια μέρα είδε τον ήλιο να δύει σαράντα τρεις φορές"

Η νέα έκθεση του Αλέξανδρου Λάιου διερευνά το φως ως δύναμη έλξης και φθοράς, στο όριο ανάμεσα στην ορατότητα, τη μνήμη και την εξαφάνιση.

Τι θα δούμε απόψε (10/06) στο Φεστιβάλ Αθηνών

Με μουσική, χορό και θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από διηγήματα, είναι οι σημερινές προτάσεις του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών.

13+1 εκδόσεις για το φετινό καλοκαίρι

Αντηλιακό, καπέλο και - φυσικά- ένα page turner βιβλίο, είναι ό,τι χρειάζεσαι (και φέτος!) για να περάσεις ευχάριστα στην παραλία.

Μια καλλιτεχνική διαδρομή από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας στο Moxy Athens City

Πέντε απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο πλαίσιο του Moxy Art Affairs, σε επιμέλεια Αλίκης Τσιρλιάγκου και Λενιώς Παπαντωνοπούλου.