LG: προσφορά επέκτασης εγγύησης OLED

Για όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της εταιρείας και ισχύ για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Αυτές τις ημέρες ξεκινούν και στην ελληνική αγορά οι παραγγελίες για τα πρώτα μοντέλα των καινούργιων σειρών τηλεοράσεων OLED της LG - και η εταιρεία δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερη περίσταση, και περισσότερο συμφέρουσα για τους καταναλωτές, για να κάνει μία προσφορά που σαφώς ενδιαφέρει όσους σκέπτονται ν' αποκτήσουν κάποιο από τα μοντέλα αυτά. Όλοι οι καταναλωτές που θ' αγοράσουν, λοιπόν, μία τηλεόραση LG OLED των σειρών W9 (στις 65/77 ίντσες), E9 (στις 55/65 ίντσες) και C9 (77/65/55 ίντσες) έως το τέλος Μαΐου λαμβάνουν δωρεάν επέκταση εγγύησης κατά έως 3 τρία χρόνια, για σύνολο κάλυψης εγγύησης διάρκειας 5 ετών.

Αν και υποθέτουμε πως το κοινό του Αθηνόραμα Digital έχει πλέον... εξοικειωθεί με την θέση μας αυτή, υπενθυμίζουμε πως οι τηλεοράσεις OLED υπερυψηλής ευκρίνειας (ανάλυση 4Κ) είναι ο καλύτερος τρόπος για ν' απολαύσει κανείς τόσο κινηματογραφικές ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, όσο και video games χάρις στην κορυφαία αντίθεση, την άψογη απόδοση του μαύρου, τα φυσικά χρώματα και την άμεση ανταπόκριση που προσφέρουν οι οθόνες αυτής της τεχνολογίας. Η LG ήταν η κατασκευάστρια που πίστεψε πιο πολύ απ' όλες στις προοπτικές των OLED από νωρίς κι επένδυσε σημαντικά σε αυτές, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα όχι μόνο η μόνη προμηθεύτριά τους (οι π.χ. Sony και Panasonic αξιοποιούν αυτές τις οθόνες επίσης), αλλά και η εταιρεία που κάθε χρόνο συλλέγει τα πιο πολλά βραβεία για τα δικά της μοντέλα τηλεοράσεων OLED (ειδικά των σειρών W και C για το design και την αξία τους αντίστοιχα).

Τις νέες τηλεοράσεις OLED 4Κ της LG - αν και οι οθόνες αυτές καθ' αυτές είναι πρακτικά του ίδιου ποιοτικού επιπέδου με των αντίστοιχων μοντέλων στις περυσινές σειρές - χαρακτηρίζουν πολλές βελτιώσεις: αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος WebOS στην έκδοση 4.5 με μερικό ανασχεδιασμό του γραφικού του περιβάλλοντος, μείωση των καθυστερήσεων λήψης εντολών στα games στα 13 ms (!) σε απεικόνιση SDR/HDR κι εξυπνότερη συμπεριφορά στην λήψη φωνητικών εντολών μέσω του Google Assistant. Πολύ σημαντική για την διάρκεια ζωής των τηλεοράσεων αυτών είναι η παρουσία των τεσσάρων θυρών HDMI έκδοσης 2.1, οι οποίες προσφέρουν σάρωση οθόνης σε ρυθμό 120 Hz αλλά και μεταβλητή σάρωση οθόνης (Variable Refresh Rate), δυνατότητα απεικόνισης την οποία είναι πρακτικά βέβαιο πως θ' αξιοποιεί το PlayStation5 και το επόμενο Xbox όταν διατεθούν στην αγορά το 2020.

H προσφορά της LG για την επέκταση εγγύησης των νέων της τηλεοράσεων OLED - πρακτικά όλοι οι μεταπωλητές με τους οποίους ήλθαμε σ' επικοινωνία και συνεργάζονται με την LG Hellas προσφέρουν και τα 5 έτη - ισχύει ήδη και μέχρι τις 31/5 ή μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων. Για όσους και όσες ενδιαφέρονται, κοινώς, για ένα ποιοτικό μέσο απεικόνισης με εξασφαλισμένη υποστήριξη, δεν... υπάρχει πολύς χρόνος για χάσιμο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ